Videós pályázatot hirdet fiataloknak a Nemzetpolitikai Államtitkárság

“Minden szava arany” címmel amatőr videós pályázatot hirdet fiataloknak a Nemzetpolitikai Államtitkárság – tudatta a Miniszterelnökség közleményben.

 

 

A Potápi Árpád János, Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárának közösségi oldalán olvasható felhívás szerint “Nagyszüleink, dédszüleink, időseink igazi példaképek. Olyan értékrendet képviselnek, amely igazi kincs a mai rohanó világban.”

Az államtitkárság december 2-án meghirdetett pályázatában arra kéri a jelentkezőket, készítsenek amatőr videót olyan, a környezetükben élő idős emberrel, akire felnéznek. Kérjék meg őket arra, hogy a videóban osszák meg gondolataikat az életről, arról, hogyan kell és hogyan érdemes élni, mi az, ami igazán fontos az életben!

A pályázat mindenki számára nyitott, aki betöltötte a 14. életévét, és még nem múlt el 30 éves, elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be. Olyan, legfeljebb 3 perces amatőr filmeket várnak, amelyben a fiatalok az idősek életbölcsességeit, inspiráló történeteit, az életről megfogalmazott gondolatait mutatják be.

A pályázati anyagok beküldési határideje 2021. december 31.

A részletes pályázati felhíváshttps://www.kulhonimagyarok.hu/videopalyazat/ oldalon olvasható, a hozzá kapcsolódó videós felhívás pedig az alábbi linken érhető el:https://www.facebook.com/potapiarpad/videos/429508151947592

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.