Sajtóközlemény – Raktárkapacitás és infrastuktúra bővítés a T-Star Kft budaörsi telephelyén

(Budaörs, 2021. október 25 – Budaörsi Infó / Sajtóközlemény / x) A T-STAR Korlátolt Felelősségű Társaság által benyújtott, „Félkész fóliatermékek és egyéb alapanyagok temperált tárolása és anyagmozgatása a T-Star Kft.-nél, a végtermékminőség fokozása érdekében” című, VEKOP-1.2.6-20-2020-00334 azonosítószámú támogatási kérelmet Magyarország Kormánya a  széchenyi2020 program keretében a 2020.06.02. napon hozott döntése értelmében 14 125 363 Ft forint összegű vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek ítélte.

 

 

A T-Star Kft. 2014-ben alapított törökbálinti székhelyű vállalat, árbevétel szempontjából meghatározó tevékenységi köre környezetbarát, polietilén alapanyagú, 100%-ban újrahasznosítható csomagolóeszközök gyártása, melyet élelmiszeripari, eladóhelyi és háztartások számára forgalmaz. Gyártó üzeme és projekt megvalósulási helyszíne a budaörsi telephelyén található.

A 14,13 millió forintos európai támogatással végrehajtott fejlesztés során a félkésztermék raktár új hőszigetelt tetőfödémet kapott. A fűtési, hűtési és klimatikus igényeket energiahatékony levegő-víz hőcserélő rendszerrel, valamint fan-coil rendszerű légbefúvással oldották meg. A korábbi, nem gazdaságos világítást energetikailag korszerűre cserélték LED fényforrások beépítésével. További eszközbeszerzés jegyében 2 db környezetbarát Lítium akkumulátoros gyalogkíséretű targoncát vásároltak.

A fejlesztés eredményeként beszerzett berendezések és a hozzá kiépítésre került infrastruktúra lehetővé teszi, hogy üzemi és raktári helyiségeinkben az általuk előállított termékek és a gyártási alapanyagok ideális tárolási körülményeinek megfelelő temperált viszonyokat alakítsanak ki, csökkentsék a környezeti terhelést, gyártási hulladék és csomagolóanyag sérüléséből eredő veszteségeket.

 

A projekt befejezésének időpontja:2021.08.31.

 

További információ kérhető:

T-STAR Korlátolt Felelősségű Társaság
2045 Törökbálint, Meggyes u. 3.
tel: 06 23 430041
http://t-star.eu

 

 

T_star_kft

 

 

 

(x)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.