Labdarúgó NB II – Megszerezte első győzelmét a Budaörs

(Budaörs, 2021. szeptember 29 – Budaörsi Infó) – A Budaörs fölényesen nyert szerdán hazai pályán a labdarúgó Merkantil Bank Liga tizedik fordulójában, így megszerezte első győzelmét az új stadionjában és az új edzőjével.

 

A BSC eddigi négy hazai mérkőzésén összesen csupán egy pontot szerzett, az új edző Gabala Krisztián irányításával a Tiszakécske ellen most megszakadt a rossz sorozat és megszületett az első győzelem az új városi stadionban.

Az első félidőben igazi helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A második félidőben négy perc elteltével már 2–0 állt az eredményjelzőn a BSC javára. A hajrában aztán megszületett a harmadik hazai gól is.

Már csak a sereghajtó Tiszakécske nyeretlen a másodosztályban.

 

 

BUDAÖRSI SCTISZAKÉCSKEI LC 3–0 (0–0)

Budaörs, 200 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Medovarszki János, Szalai Dániel)

BUDAÖRS: Tóth G. – Tóth K., Gyurácz, Fényes, Kapronczai – Sajbán Miklós, Zsidai, Molnár Cs. – Winkler A. (Lengyel B., 81.), Horváth R. (Vankó I., 68.), Petneházi (Halmai Á., 59.). Vezetőedző: Gabala Krisztián

TISZAKÉCSKE: Holczer – Oláh M. (Vachtler, 62.), Kiprich D., Farkas N., Uzoma (Pongrácz V., 56.) – Gyurján B. (Csáki R., a szünetben), Horváth A. (Simon M., 56.), Erdei C. (Kalmár F., 68.) – Albert Á. – Szalay Sz., Heffler N. Vezetőedző: Visinka Ede

Gólszerző: Winkler A. (47.), Petneházi (49. – 11-esből), Vankó I. (89.)

Kiállítva: Holczer (84.)

 


Gabala Krisztián:
A Tiszakécske magas szintű támadójátékot képes nyújtani, de célunk volt ezt semlegesíteni, emellett kellő mértékű kockázatot akartunk vállalni az előre játékban. Dicséret illeti a csapatot, hogy három gólt szerzett, és újabb mérkőzést hozott le kapott gól nélkül.

 

Visinka Ede: Bár az első félidőben stabilak voltunk, a szünet után néhány perc alatt elúszott a mérkőzés. Ennek módja a mi helyzetünkben egyszerűen felfoghatatlan. Sajnos nem használtuk ki a Budaörs hibáit, míg ellenfelünk megbüntette megingásainkat, és megérdemelten nyert.

 

 

 

Merkantil Bank Liga NB II, 10. forduló:

Szolnoki MÁV FC-Budafoki MTE 1-0 (0-0)
Kecskeméti TE Hufbau-Pécsi MFC 1-0 (1-0)
BFC Siófok-WKW ETO FC Győr 4-1 (3-1)
Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1912 Előre 1-2 (1-0)
Diósgyőri VTK-III. Kerületi TVE 1-1 (1-1)
FC Ajka – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-1 (0-1)
Vasas FC-Nyíregyháza Spartacus FC 2-0 (1-0)
Soroksár SC-Dorogi FC 1-2 (1-2)
Budaörs-Tiszakécskei LC 3-0 (0-0)
Szentlőrinc-Szombathelyi Haladás 0-0

 

Az állás:

1. Szombathelyi Haladás 22 pont, 2. Kecskeméti TE Hufbau 21, 3. Vasas FC 20   … 14. Budaörs 10

 

(Budaörsi Infó / fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.