Karbantartás miatt korlátozások az M3-as autópálya több szakaszán

Karbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M3-as autópálya több szakaszán október 4-ig – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-t.

 

A társaság szakemberei terelőelem-javítást, sövényvágást és burkolatjelfestést végeznek az autópályán október 1-jéig – tartalmazza a közlemény. Hozzátették: a terelőelem-javítási munkálatokhoz szükséges sávelhúzás a Budapest felé vezető oldalon a 22-es és 28-as kilométer között várhatóan október 4-ig fog tartani.

Sövényvágást az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 35-ös és 69-es kilométer között több helyszínen, burkolatjelfestést szintén ezen az oldalon szeptember 29-én, szerdán a 13-14-es kilométernél, szeptember 30-án, csütörtökön a 127-128-as kilométernél végeznek a szakemberek forgalomkorlátozás mellett – tették hozzá.

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások csökkentése érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba, illetve indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon – olvasható a közleményben.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.