Várja az érdeklődőket a Kutatók éjszakájára a Illyés Gimnázium – A budaörsi programokra nem kell regisztrálni

(Budaörs, 2021. szeptember 24. – Budaörsi Infó) Országszerte csaknem 50 városban 112 intézmény több mint 2100 programot – mások mellett szórakoztató előadásokat, kísérleteket, bemutatókat, laborbejárásokat – kínál pénteken és szombaton a Kutatók éjszakáján. A magyarországi egyetemek mellett számos más oktatási intézmény, köztük általános és középiskolák, valamint kutatóintézetek, múzeumok, levéltárak és több cég is készül programokkal a Kutatók éjszakájára. Köztük a budaörsi Illyés Gimnázium is várja az érdeklődőket. A budaörsi programokra nem kell regisztráció.

 

 

A Kutatók éjszakája idén először nem nyert EU-s támogatást, ennek hiányában egy alapítványt hoztak létre, amely – vállalati támogatással – egységesen szervezi és közös honlapon (https://kutatokejszakaja.hu) mutatja be a programokat. Így a kisebb helyszínekre is könnyebben rátalálnak az érdeklődők, ezen a felületen ráadásul egyszerűen be is lehet jelentkezni a regisztrációköteles programokra – mondta el a rendezvénysorozat keddi budapesti sajtótájékoztatóján Kardon Béla, a Kutatók éjszakája főszervezője.

 

 

A budaörsi Illyés Gimnázium is készült programokkal

 

Az alábbi eseményekre nem kell regisztráció, jöhetnek tesók, nagyszülők, barátok, minél többen! – írták meg honalapjukon.

 

Itt vannak az összegyűjtött Kutatók Éjszakája/Researchers’ Night in Hungary eseménysorozat illyéses programjai:

 

1. Csillagászati bemutató
https://www.facebook.com/events/1307676149647856/?ref=newsfeed

 

2. Természettudományos játszóház
https://www.facebook.com/events/887116972240625?ref=newsfeed

 

3. Hideg kísérletek folyékony nitrogénnel
https://www.facebook.com/events/228743455970543?ref=newsfeed

 

 

További részletek, időpontok:

 

 

kutataok_ejszakaja_illyes_2021

 

 

FIGYELEM!


🔬 A kémiai mobillabor kísérletbemutatóra (Hertner András tanár úr prezentálásában) az összes hely betelt, de élő közvetítésben követni lehet itt: https://www.youtube.com/watch?v=VT5t2h1z3bk

🧪 Karlik Zsuzsanna tanárnő kémiai kísérletbemutatóján felvétel készül, amit az esemény után tesznek közzé.


 

 

ILLYES55 (11)

 

FONTOS!


A programon maszk viselése kötelező!

A programon való részvétellel elfogadja, hogy ott kép és videófelvétel készülhet, melyet a szervező intézmény(ek) megjeleníthet(nek) kommunikációs csatornái(ko)n!


 

Szeretettel vár az Illyés mindenkit!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.