Budaörsön járt Gyurcsány Ferenc – Helyi fideszes tüntetők fogadták (videó)

(Budaörs, 2021. július 28. – Budaörsi Infó) 2021. július 27-én Budaörsre látogatott Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Az eseményről szerkesztőségünk nem kapott előzetes tájékoztatást, így a közösségi oldalról szemezgettünk. A DK elnökének budaörsi látogatását leginkább a helyi fideszesek ellentüntetése és Gyurcsány erről szóló videója tette “emlékezetessé”.

 

 

Az Ilyen a fideszes polgári kultúra címmel posztolt videót már több mint százezren tekintették meg és majd kétezren szóltak hozzá.

 

 

Ilyen a fideszes polgári kultúra!:)

Imádom ezt a polgári kultúrát…🙂
Budaörsön odasétáltam a fideszes tüntetőkhöz, hogy beszéljük meg, mi a problémájuk. De csak sípoltak és üvöltöztek.

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. július 27., kedd

 

 

 „Imádom ezt a polgári kultúrát. Budaörsön odasétáltam a fideszes tüntetőkhöz, hogy beszéljük meg, mi a problémájuk. De csak sípoltak és üvöltöztek.” – írta közösségi oldalán a történtekről Gyurcsány Ferenc.

 

 

gyurcsanyferencfb

 

A jobboldali tüntető csoport, köztük a helyi Fidesz szervezet vezetőivel és tagjaival feliratokkal felszerelkezve érkeztek a helyszínre, így fejezve ki a DK-val való szembenállásukat, amelynek első embere, Gyurcsány Ferenc nem hagyta annyiban a történteket.

A korábbi miniszterelnök ugyanis besétált az ellene tüntetők közé, majd megpróbált elbeszélgetni a kritikusaival, ám bírálói beszélgetés helyett csak sípolással és hangos bekiabálásokkal illették (lásd fenti videó).

 

 

gyurcsanyferencfb3

 

Dr. Czuczor Gergely, a budaörsi Fidesz elnöke közösségi oldalán a következőket írta a látogatásról:

Ma Budaörsön járt a “Böszme” Gyurcsány Ferenc és a DK.

☝Nem engedhettük, hogy elfeledje mit tett 2004-2009 között Magyarországgal. A budaörsi jobboldali keménymag spontán módon emlékeztette Fletó vendégeit, hogy mi nem felejtünk. 
🤠A Gyurcsány-show folytatódik. 🤡 A baloldal egyszer már bizonyította, hogy a Gyurcsány-féle politika tönkreteszi Magyarországot. Korrupt kormányzás, adóemelések, sorozatos megszorítások, tömeges munkanélküliség és a családi támogatások megvágása, ez a Gyurcsány-korszak mérlege. Most Karácsony Gergely hátán ismét Gyurcsány Ferenc akar visszakapaszkodni a hatalomba, amihez felhasználja a teljes baloldalt, köztük Jakab Pétert mint bohócot és a feleségét, Dobrev Klárát is.🎪
🇭🇺 Mi, a hős Hunyadi János kormányzó emlékét őrizve, a nemzeti, keresztény értékek védelmében emeltük fel hangunkat. 🛡⚔🇭🇺

 

 

 

 

czuczorgergelyfbgyurcsany

 

 

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere is kinyilvánította véleményét közösségi oldalán az esetről:

Azt írja a budaörsi fidesz elnök, hogy “Budaörsön járt a DK “böszme” elnöke, de ők méltó módon fogadták, s az alábbi képekkel illusztrálta. Kezdem érteni a budaörsi mélyrepülésüket…

 

 

 

 

 

wittinghoffgyurcsanyfb

 

 

(Budaörsi Infó/Facebook)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.