Budaörsi takarító srác világkarrierje – Budaörsről a vezető márkák kifutójáig

(Budaörs, 2021. július 12. – Budaörsi Infó) Budaörsi sikertörténetről cikkezett a napokban az országos média. A 22 éves Hubik Leon szinte az egyik pillanatról a másikra az egyik budaörsi iskola folyosóiról a külföldi kifutókon találta magát. Jelenleg Ő az egyik legexkluzívabb márka modellje. Ügynöke Farkas Leonard.

 

 

Hubik Leon másfél évvel ezelőtt iskolai takarítóként dolgozott, most viszont a legnagyobb divatházak versengenek érte.

Miután ügynöke, Farkas Leonárd felfedezte, egyik napról a másikra állt a feje tetejére az élete. Szinte a budaörsi általános iskola folyosóiról csöppent a divatipar élvonalába.

Hubik Leon a Tények plusznak adott interjújában elmondta, hogy valószínű a karakteres arca miatt figyeltek fel rá.

 

 

hubikleon2

 

 

„Szerencsém van, a füleimre és az arcom csontozatára szokták mondani, hogy nagyon érdekes. Általában vezető márkáknak szoktam dolgozni, vagy a kifutójukon részt venni.”

 

Hubik Leon menedzsere a Budaörsi Infónak elmondta, hogy felfedezettje Csepelen végezte el az iskolát a BGSZC Csete Balázs Szakgimnáziumban és csak a modellkedéssel szeretne foglalkozni, ebben találta meg a számítását.

„Leon szüleinek az elején voltak kétségeik, de most már támogatják, mert látják, hogy van értelme és Leon nagyon sikeres a modell szakmában.

Leont szinte sokkhatásként érte a hirtelen jött siker, nem gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora sikert tudhat magának.

Jelenleg a legjobb márkáknak dolgozik folyamatosan, világot lát, így távol kell lennie a családjától. Ő lett az egyik legnagyobb márka modellje, azaz Valentinoé.

Jelenleg Kínában tartózkodik, minden nap dolgozik, nincs megállás.”

 

 

hubikleon3

 

 

hubikleon4

 

 

További sok sikert kívánunk! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.