Az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a BRFK és a BKK

Az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), az akció során két körözött embert fogtak el a rendőrök – tájékoztatta a BKK vasárnap az MTI-t.

 

A BKK közleményében emlékeztetett, az utasok biztonságáért tart rendszeres ellenőrzést a közösségi közlekedési eszközökön a BRFK és a BKK a nemrégiben kötött stratégiai partnerség alapján.

Ezúttal csütörtökön tartottak ellenőrzést az 1-es villamos vonalán, a megállóhelyeken és környékükön. Az akcióban a villamosmegállók közelében két körözött embert fogtak el a rendőrök. Közterületi alkoholfogyasztás miatt egy, míg koldulás szabálysértés miatt két emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot. Megbüntettek négy, tilos jelzésen áthaladó, valamint öt, szabálytalanul az úttesten közlekedő gyalogost – írták.

A BKK közölte, a társaság és a BRFK a stratégiai együttműködésben kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és környéküket, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve további hasonló fokozott ellenőrzések is várhatóak – írták.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.