A BSC női asztalitenisz csapatát Európa nyolcadik legjobb klubcsapataként tartják számon

(Budaörs, 2021. május 21. – Budaörsi Infó) Az SH-ITB Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapatát Európa nyolcadik legjobb klubcsapataként tartja számon az Európai Asztalitenisz Szövetség.

 

 

Az Európai Asztalitenisz Szövetség az elmúlt három nemzetközi kupaidény eredményei alapján elkészítette azt a rangsort, ami a 2021/2022-es kupasorozatok kiemelésének alapjául szolgál.

A BSC csapata a két éve megszerzett ETTU Kupa bronzérmének köszönhetően, és azzal hogy idén döntőt játszott az Európa Kupában, az előkelő nyolcadik helyre került ebben a rangsorban.

 

 

asztalitenisz_csapat_bsc_budaors_2021majus

 

„Büszkék vagyunk erre a helyezésre, örülünk, hogy egyesületünket, Budaörs városát és a támogatóinkat ilyen magas szinten képviselhettük.

A csapat következő szezonban történő részvétele az Európai Kupákban jelenleg több szempontból is bizonytalan, de reméljük, hogy folytatni tudjuk az Európában is ritka sorozatunkat, és megszakítás nélkül tizenkilencedik alkalommal is részesei lehetünk a z európai klub pingpong elitjének” – tájékoztatta a csapat a Budaörsi Infó szerkesztőségét. 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.