Fiatal tehetség – Jász Gergő 16 évesen a profik közé igazolt

(Budaörs, 2021. május 9. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Sport Club (BSC) Labdarúgó Szakosztályának utánpótlásában nevelkedő játékos kapott profi szerződést a klubnál.

 

 

„Egy fiatal játékos pályafutásában hatalmas esemény aláírni élete első profi szerződését, pláne ha azt valaki már 16 évesen megteheti. Jász Gergő pedig ebbe a kategóriába tartozik. Fiatal tehetségünk 2018 nyarán még 14 éves kora előtt került Csepelről Budaörsre. Előbb az U15-ös csapatot erősítette, majd gyorsan szedve a lépcsőfokokat az U17-eseskhez került, de már az U19-ben edz – meccseket pedig mind a 17, mind a 19 évesek között játszik.

Tavaly nyáron pedig – 15 évesen – a felnőtt csapattal kezdte meg a felkészülést, sőt élete első nagyok között lejátszott mérkőzésén mindjárt gólt szerzett” – számolt be weboldalán a BSC.

 

Idén egyszer bekerült a felnőttek keretébe NB II-es bajnokin, pályára azonban még nem lépett. Jól mutatja a klub szakmai stábjának szándékát, hogy hároméves profi szerződést kötöttek vele, azaz a fiatal középpályás 2024 nyaráig kötelezte el magát a klubhoz.

Budaörsön kiemelt figyelmet fordítanak a fiatal tehetségek ápolására, akik rendre meg is kapják a lehetőséget. Két héten belül pedig Gergő a negyedik fiatal játékos, aki profi szerződést írhatott alá.

 

 

BSC_2021_Sajat_nevelesu_jatekos_profi_szerzodes_Jasz_Gergo1

 

Gratulálunk!

 

 

(Budaörsi Infó/BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.