Segítsük a budaörsi vállalkozásokat! – Dénes Edina: Fontos, hogy többet legyünk azokkal az emberekkel, akiket szeretünk!

(Budaörs, 2021. május 6. – Budaörsi Infó) A koronavírus-járvány sok budaörsi vállalkozás és vállalkozó életét is megnehezítette vagy lehetetlenítette el különböző mértékekben. A korábbi kezdeményezések mellett a Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online társadalmi felelősségvállalásként nekik is szeretne segíteni, hozzájárulni a kilábaláshoz. Ennek érdekében korlátozott felületen a jelentkezők ingyenes megjelenést kaptak a Budaörsi Infó 10.000 példányban megjelenő nyomtatott változatában. Online cikksorozatunkban pedig azt mutatjuk be, hogy hogyan érintette őket a járvány. Ebben a részben Dénes Edina körmössel beszélgettünk. 

 

 

Dénes Edina másfél éve kezdett el körmösként dolgozni egy szalonban, de később a barátnőjével úgy döntöttek, hogy kialakítják a saját helyüket, így jött létre a Lollo – pedikűr, manikűr szalon.

„Én manikűrrel, zselés építéssel és géllakkal foglalkozom. Nagyon szeretem a munkám és a vendégek nagyon szeretik a rugalmas időpontokat akár reggel, este vagy hétvégén.”

 

 

denesedinakormos

 

 

Miért ezt a pályát választottad? Mi az, ami megfogott benne, mi motivált és motivál?

„Régóta magamnak csináltam a körmömet és rá kellett jönnöm, hogy ez nem csak hobbi, hanem lehetne a munkám is, így a legjobb választás volt mikor elvégeztem a kézápoló és műköröm építő tanfolyamot.”

 

A koronavírus járvány megjelenése óta mi az, ami változott az életedben, és mi az, ami változott a vállalkozásodban?

„Sok embernek ebben az időszakban kevesebb lett a munkája, rosszabb esetben meg is szűnt, így egyértelműen nem az fontos, hogy tökéletes körmökkel csinálják a mindennapokat. Ez a tény megviselte a szalont is, hiszen jóval kevesebben érkeznek ezekben az időkben mint előtte, a külföldi vendégek is hazautaztak és a turisták sem az országban nyaralnak.”

 

Mi az, ami a legnagyobb nehézséget okozta ez idő alatt számodra?

„Kitartani a vállalkozásom mellett és hinni, hogy vissza fog állni az a magasra ívelő tendencia, amit az elején mutatott a szalon.”

 

 

kormok5

 

 

A koronavírus miatt körülbelül mennyi megbízástól estél el? Hogyan tudtad ennek ellenére az elmúlt hónapokat átvészelni?

„Vannak vendégek, akik az elejétől kezdve hozzánk járnak, ők a mi reménységeink.”

 

Ha ismét visszatér az élet a régi kerékvágásba, akkor van olyan dolog, amin változtatni szeretnél? (munkában és magánéletben)

„Meg fogom becsülni a társas kapcsolatokat, át kellett értékelnem ebben az időszakban, hogy mennyire fontos, hogy együtt legyünk azokkal az emberekkel, akiket szeretünk.”

 

 

kormok2

 

 

A koronavírus járvány idején megfordult a fejedben, hogy szakmát válts, ha igen akkor milyen más szakmában tudnád magad elképzelni?

„Szerencsére én mindig annak a híve voltam, hogy több lábon kell állni, így sosem okozna problémát, ha más munkában kéne megtalálnom a helyem. Mégis a szalont érzem magamhoz a legközelebb, hiszen itt olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiket szeretek és ezért én nagyon hálás vagyok az életnek. Ha választanom kéne egy másik munkát, akkor tánctanárként képzelném el magam.”

 

Mi az az egy szó vagy mondat, amivel az elmúlt egy évet tudnád jellemezni?

„Ez az év az önismeret fejlesztéséről és a karrierépítésről szólt.”

 

 

kormok6

 

 

Mi az, amire a legbüszkébb vagy az életedben?

„Talán a Tíztánc Világbajnokságon való részvétel, ahova Magyarország a táncpáromat és engem delegált, hogy képviseljük.”

 

 

denesedinatanc

 

 

Milyen célok vannak most előtted?

„Szeretnék egy olyan összhangot kialakítani a karrierem és a magánéletem között, amiben maximálisan jól érzem magam és minimálisra csökkenteni a stresszt az életemben.”

 

 

denesedinanevjegy

 

 

 

 A sorozat korábbi részei:

 

Segítsük a budaörsi vállalkozásokat! – Szentandrási-Szabó Emese: Hittel és kitartással a legnehezebb időkben is helyt lehet állni!

Segítsük a budaörsi vállalkozásokat! – Nyikes Fatime: körülbelül 30%-al csökkentek a bevételeink

 

Segítsük a budaörsi vállalkozásokat! – Szabó Gyula a kulcsember

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.