Pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2021. április 27. – Budaörsi Infó) A veszélyhelyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy legyünk nagyon elővigyázatosak, fontos, hogy ne csak például a kanapétornát próbáljuk ki otthon, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány újabb pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére.

 

 

1. Pályázat:

A Mastercard® a Könyves Magazin szervezésében ösztöndíjprogramot hirdet prózaírók és költők részére. Az ösztöndíj összege: 2.000.000 Ft / fő.

A pályázat beadási határideje: 2021. május 7. péntek 12:00
Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat:

Nyílt, magyar nyelvű szépirodalmi pályázatot hirdet a PesText Nemzetközi Irodalmi Fesztivál (PesText International Literary Festival). A pályázat hívószava a „buborék”, műfaji megkötése nincs, egy szerző viszont csak egy, másutt még nem publikált alkotással nevezhet. A nevezés jeligés. Beküldési határidő: 2021.06.01.

Szakmai zsűri által megítélt fődíj összege: 200 000 HUF

Közönségdíj összege: 200 000 HUF
Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat:

Használt asztali számítógépek és laptopok adományozása (HSZG-2021). Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány pályázatot indít vak és gyengénlátó magánszemélyek számára.
Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat:

A Fábián Juli Emlékalapítvány újabb pályázatot ír ki a Covid-19 járvány, az elmaradt koncertek, rendezvények és a tervezhetetlen szakmai jövő miatt nehéz helyzetbe került zeneipari háttérmunkások (roadok, hang-, video- és fénytechnikusok, sofőrök, tourmanagerek, színpadmesterek, stb.) számára.

A pályázat beadásának időpontja: 2021. május 1. éjfél

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat:

Az AWE Hungary programba olyan nőket várnak, akiknek van vállalkozási ötletük, amit meg szeretnének valósítani, vagy nagyon korai szakaszban van még a vállalkozásuk. Olyan résztvevőket keresnek, akik elkötelezettek, hogy megvalósítsák vagy továbbfejlesszék az ötletüket.

Bővebb információért kattints ide!

 

6. Pályázat:

Az idei Hégető Honorka-díjra a vírushelyzetre adott válaszokat és az attól független témákat – mozgókép vagy fotó-sorozat formájában – feldolgozó alkotásokat várnak. Benyújtási határidő: 2021. május 31.

Bővebb információért kattints ide!

 

7. Pályázat:

KATA-s vállalkozások számára is elérhető a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram.

A kamatmentes hitel felvehető eszközbeszerzésre, technológiai korszerűsítésre, a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képesség megteremtésére, bővítésére, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.