A budapesti rendőrök üzletkötés közben ütöttek rajta három feltételezett kábítószer-kereskedőn.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít három férfit. A nyomozás adatai szerint két gyanúsított egyikük újpesti lakásán árult marihuánát, és 2021. április 22-én egy IX. kerületi lakásba mentek dílerükhöz, hogy drogot vásároljanak. Ekkor ütöttek rajtuk; az újpesti rendőrök a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóival közösen mindhárom férfit elfogták.

 

A helyszínen 58 gramm marihuánát, kokainnal szennyezett nejlon tasakokat, több mint egymillió forintot, valamint a kábítószer porciózásához használt eszközöket találtak. A rendőrök az eljárás során műszaki cikkeket és egy autót is lefoglaltak, melyeket a gyanúsítottak feltehetően a bűncselekményből származó pénzből vásároltak.

A IV. kerületi nyomozók a három férfit – a 43 éves B. Zsoltot, a 41 éves S. Attilát és a 32 éves B. Andrást – bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.