A Budaörsi Infó társadalmi felelősségvállalása – Segítsük a budaörsi vállalkozásokat!

(Budaörs, 2021. április 21. – Budaörsi Infó) A koronavírus-járvány sok budaörsi vállalkozás életét is megnehezítette vagy lehetetlenítette el különböző mértékekben. A korábbi kezdeményezések mellett a Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online társadalmi felelősségvállalásként nekik is szeretne segíteni, hozzájárulni a kilábaláshoz.

 

 

Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy 2021. május 30-ig lehetőséget biztosít ezeknek a helyi vállalkozásoknak arra, hogy ingyenesen jussanak hirdetési felülethez, hogy így könnyebben tudjanak eljutni a budaörsiekhez, illetve a potenciális ügyfelekhez.

Arra buzdítjuk ezzel is a budaörsieket, hogy minél többen válasszanak szolgáltatásokat a helyi vállalkozásoktól, illetve részesítsék előnyben döntéseikben a helyiek termékeit.

 

 

infoaprilis5

 

Csatlakozni a budaorsiinfo@gmail.com vagy a budaorsiinfo@starkiss.hu e-mail címeken lehet. Nyomtatott újságunkban képes hirdetés formában mutatkozhatnak be, internetes hírportálunkon pedig bemutathatják kínálatukat, erősségeiket a kampányhoz kapcsolódó cikksorozatunk keretében, amelynek a címe: Hogyan vészelik át a budaörsi vállalkozások a koronavírust?

 


hirdeto

ujhiredeokicsi

 

 

Hamarosan olvashatják internetes hírportálunkon a vállalkozókkal készült interjúkat is!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.