Áprilisi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2021. április 7. – Budaörsi Infó) A veszélyhelyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy legyünk nagyon elővigyázatosak és csökkentsük a találkozások számát, fontos, hogy ne csak például a kanapétornát próbáljuk ki otthon, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány újabb pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére.

 

 

1. pályázat:

Közösség szervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása

A pályázat a helyi közösségi folyamatok kezdeményezéséhez, illetve megvalósításához kapcsolódó eszközök beszerzéséhez, közösségszervező bértámogatásához járul hozzá, esélyt adva a helyi kultúra, a szabadidős tevékenységek fejlődéséhez, hozzájárul a helyi közösségek közötti kapcsolat kialakításához. A kiírás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 1 000 000 000 forint.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

2. pályázat:

A Dr. Szász Pál tanulmányi ösztöndíjprogram a külhoni magyar gazdasági jogászképzést kívánja fejleszteni. A jelen pályázati kiírás célja, hogy olyan jól képzett, a nemzet iránt elkötelezett, a magyar és a többségi állam szerinti szaknyelvet egyaránt ismerő, mindkét országban tapasztalatokat szerzett jogászokkal rendelkezzenek a közösségek, akik segítenek e cél elérésében, továbbá lehetőséget adjon a magyar nemzetiségű jogászok közötti szakmai együttműködésre.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

3. pályázat:

Pályázat, olyan kulturális-művészeti projektek rendezvények, programok, projektek és fejlesztések magvalósulására, melyek (1) segítik a kulturális alapellátás felfejlődését a 2023-as programévre, (2) hosszú távon gazdagítják a VEB2023-EKF-projekt programkínálatát, az EKF-régió kulturális életét (3) hozzájárulnak a térség kultúrájának megismertetéséhez, és ezen keresztül a magyar kultúra pozíciójának és színvonalának megerősítéséhez a közös európai színtéren (4) felkészülést jelentenek a 2023-as programévre. Az igényelhető támogatás összege min. 500.000 Ft. Felső határértéket a Támogató nem kíván megadni, ugyanakkor felhívja a pályázók figyelmét a gondos tervezésre és az elszámolhatóság kritériumainak tanulmányozására

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

4. pályázat:

A Deák17 Galéria által meghirdetett pályázat és kiállítás célja, hogy a diákalkotók szemén keresztül megmutassa, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképpen érzékeljük és értékeljük mikrokörnyezetünket. Az utca fogalma egy mindannyiunk számára megfogható mértékegység: mind ismerjük, mégis mind másképp ismerjük. Ebben a léptékben lehetőség nyílik a pontos ábrázolásra, a fantáziaképek kivetítésére, de akár a kritikus gondolkodás is teret kaphat. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a pályázók hogyan tudják ezt a sokféleséget történetekkel érzékeltetni – azaz, hogy vajon mennyi történet fér bele egyetlen utcaképbe.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

5. pályázat:

KI VAGY TE? Ez itt egy KIHÍVÁS, amiben mindent LEHET, feszegesd a határaid! A kihívás minden középiskolásnak szól. A kihívás kiírója a Lehetőségek tere, egy közösségi tér középiskolások számára, mely 2021-ben először online nyit ki. Célunk, hogy közös programokkal az önkifejezés lehetőségét hozzuk létre, ahol közösen alkotva és együtt gondolkodva találhatnak új közösségre a fiatalok. A KI VAGY TE? egy olyan kihívás, amiben a részvétel a fontos, nem a versengés.

A feladat egyszerű: mutasd meg, hogy KI vagy! Írj, videózz, készíts képet vagy fotót, vagy akár nevezhetsz zenével is!

KI VAGY TE? kreatív pályázat középiskolásoknak.

 

 

6. pályázat:

A Szegedi Papucsért Alapítvány, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége és a Hagyományok Háza közös pályázatot hirdet, amelynek célja a szegedi papucs készítésének újragondolása. Díjazás: I. helyezett: 200.000 Ft.

A pályaművek beadási határideje: 2021. május 25.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

7. pályázat:

Vodafone Digitális Díj pályázat célja, hogy a Vodafone Magyarország Alapítvány ösztönözze és elismerje az innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást a Digitális Egészségügy, Digitális Oktatás, illetve Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriákban. Olyan kész megoldásokat, termékeket, szolgáltatásokat keres az Alapítvány, amelyek vagy bevezetésre várnak, vagy már bevezetésre kerültek, működnek, és a pályázat keretében (tovább)fejlesztésük valósulna meg.

A Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek, valamint vállalkozások, köztük nonprofit és forprofit szervezetek is pályázhatnak. A verseny összdíjazása 15 millió forint.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. április 20.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

+1:

 

Országos pályázat indul a falfelületek megújítására

 

 

Még 1:

 

Fotópályázatot hirdetett a Klímabarát Települések Szövetsége

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.