Elárverezi a NAV a használaton kívüli hivatali járműveit

(Budaörs, 2021. március 20. – Budaörsi Infó/NAV) A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) összesen 841, korábban hivatali célra használt járművét bocsátja árverésre. Az elektronikus aukciósorozaton a következő hetekben személygépkocsik, tehergépkocsik, autóbuszok, pótkocsik és motorkerékpárok kerülnek „kalapács alá” – a 12 ezer forintostól egészen a 4,6 milliós kikiáltási árig.

 

 

A legöregebb, új gazdára váró járgány 27 éves, a legfiatalabb 2018-as évjáratú, átlagos futásteljesítményük 200 000 kilométer. Állapotuk nagyrészt megfelel a koruknak, de akadnak közöttük sérült, balesetes, sőt totálkáros tételek, ahogyan kiváló állapotban lévők is. Az árverési hirdetmények pontosan tartalmazzák a járművek műszaki ismérveit, amiről természetesen személyesen is meg lehet győződni.

A kínált márkák a teljesség igénye nélkül: Ford, Skoda, Renault, Nissan, Opel, Seat, Volkswagen, Suzuki, KIA, Honda, Fiat, Volvo, Subaru, Mazda, Chevrolet, Mercedes, Jeep, Audi, Mercedes, Daewoo, Kawasaki.

A járművek a következő hetekben folyamatosan, csomagokban kerülnek fel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Elektronikus Aukciós Rendszerébe. Az aktuális árverések és bővebb információ a konkrét tételekről a https://e-arveres.mnv.hu/ címen érhető el.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.