Labdarúgó NB II – Döntetlent játszott a Budaörs a Szegeddel

(Budaörs, 2021. február 15. – Budaörsi Infó) – Nem bírta legyőzni a Szegedet a Budaörs, döntetlennel zárult az összecsapás a labdarúgó NB II 24. fordulójának vasárnapi játéknapján Tatabányán.

 

 

A zord téli időjárás miatt csonka fordulót rendeztek a labdarúgó NB II-ben.

Egy pontot szerzett a Budaörs a Szeged elleni bajnokin. A gól nélküli első félidő után, Pethő Bence szezonbéli kilencedik találatával megszerezte a vezetést a BSC-nek, az ellenfél azonban 4 perc múlva egyenlíteni tudott.

Több találat nem esett a mérkőzésen.

 

 

BUDAÖRSI SC–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 1–1 (0–0)

Tatabánya, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács Gergely (Bertalan Dávid, Mohos Milán)

BUDAÖRS: Kovács P. – Marques-Airosa, Fényes (Zsidai, 14.), Vágó, Pintér D. (Molnár T., a szünetben) – Molnár Cs., Sajbán Miklós, Petneházi, Petró (Horváth R., 85.) – Halmai Á. (Papp M., 69.), Pethő. Vezetőedző: Márkus Tibor

SZEGED: Varga B. – Kővári, Moga, Simon Á., Pejovics – Bitó (Ódor, 86.), Jovanovic, Mohl – Oláh G., Gréczi M. (Varga Sz. , 62.), Dobos (Gajdos, 62.). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Gólszerző: Pethő (1–0) az 51., Gréczi M. (1–1) az 55. percben

 


Márkus Tibor
: Próbáltuk a saját játékunkat játszani, és ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre. Az első félidőben ez sikerült is, megvoltak a helyzeteink, ezeket azonban nem tudtuk gólra váltani. A második játékrész elején sikerült betalálnunk, erre az ellenfél az egyetlen helyzetéből válaszolni tudott. A második félidő második felében csapkodó lett a játék, ami nem nekünk kedvezett. Pozitívum, hogy sok helyzetet tudtunk kialakítani egy felállt védelemmel szemben. Sajnos jelenleg olyan passzban vagyunk, hogy több lehetőséget kell kidolgoznunk ahhoz, hogy gólt tudjunk szerezni.

 

Dragan Vukmir: Nehéz mérkőzésre számítottunk a jól szervezett és összeszokott Budaörs ellen. Hátrányba kerültünk ugyan, de gyorsan reagáltunk, s ha az utolsó tíz percben jobban koncentrálunk, nyerhettünk volna.

 

 

A következő fordulóban a Vasashoz látogat a BSC. A mérkőzést vasárnap (02.21.) 19.30-tól játsszák.

 

 

(Budaörsi Infó / bsc.com)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.