Februári pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2021. február 12. – Budaörsi Infó) A veszélyhelyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy legyünk nagyon elővigyázatosak és lehetőleg csökkentsük a találkozások számát, fontos, hogy ne csak például a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány újabb pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére.

 

 

1. pályázat:

Elindult a VEKOP-1.2.7-20 – Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázat előminősítési fázisa.

Az előminősítési rendszerébe a regisztráció 2021. február 5-én 8:00 órakor nyílik, és a beérkező igények függvényében február 15-én 18.00 óráig lesz elérhető.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. pályázat:

Pest megye kedvezményezett besorolású Ceglédi, Nagykátai, Nagykőrösi és Szobi járásaiban található vállalkozások számára telephelyfejlesztésre és eszközbeszerzésre kiírt pályázat 2021. február 17. (szerda) 8.00 órától nyújtható be.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. pályázat:

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen tevékenységet végző természetes személyek, nem MMA tagok részére, művészeti tevékenységükhöz kapcsolódó költségeik támogatására.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. pályázat:

2021. február 15-től pályázhatnak építőipari vállalkozások, tervezési, egyéb mérnöki tevékenységet ellátó mikrovállalkozások 8 – 400 millió Ft értékű támogatásra.

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. pályázat:

Pályázat 35 év alatti fotográfusok számára csoportos kiállításon való megjelenésre. A pályázaton nyertes alkotók munkáiból 2021. március 10-től március 31-ig tartó csoportos kiállítás nyílik.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. pályázat:

A Google.org Impact Challenge programja a digitális felzárkóztatásért, az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért és a gazdasági újraindulást célzó jótékony projektek megvalósításáért dolgozó nonprofit és forprofit szervezetek, valamint oktatási intézményeket támogatja.

Pályázatok benyújtási határideje: 2021. március 10.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.