Rongálás Budaörsön

(Budaörs, 2021. február 10. – Budaörsi Infó) A Pest Megyei Polgárőr Szövetség a héten számolt be róla, hogy Budaörsön a napokban azonosítottak egy személyt, aki nem csak rongált városunkban, de kábítószergyanús anyagot is találtak nála.

 

 

Budaörsön a minap szolgálatot ellátó polgárőrök reggel észrevették, hogy a Kolozsvári utcában sorban felborították a kukákat, táblákat, szelektív gyűjtőket, terelő-jelzőtáblákat, és több postaládát is megrongáltak.

A polgárőrökhöz odament egy utcabéli lakó, aki felhívta a figyelmet egy személyre, akiről fotót is készített. A fényképen a polgárőrök felismerni vélték a feltételezett elkövető személyét. Ugyanaznap este, szintén jelzés érkezett a polgárőrökhöz, hogy az utcákban kódorog az illető, aki az ott lakók szerint a rongálásért felelőssé tehető.

A polgárőrök ezt azonnal jelezték az ügyeletes rendőrjárőrnek és mivel ők hamarabb kiértek a megadott helyszínre, visszatartották a férfit, aki közben megpróbálta elhagyni a helyszínt. Észlelhető volt, hogy az állampolgár bódult állapotban van.

A rendőrök az illető férfi ruházatának átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak

 

(Budaörsi Infó/Pest Megyei Polgárőr Szövetség)

(A fotó illusztráció.)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.