Az Év Állatgyógyászati Asszisztense Díj – Budaörsi indulóra is szavazhatunk a jelöltek között

(Budaörs, 2021. január 19. – Budaörsi Infó) Az Év Állatgyógyászati Asszisztense Díjra jelölték Miklós-Lieber Virágot, aki  budaörsi lakótelepen üzemelő állatorvosi rendelőben dolgozik. Ahhoz, hogy ő nyerjen még sok szavazatra van szüksége. A díjra a praxis vezetője, Dr. Szaniszló Ferenc jelölte.

 

 

A Murmuczok Kft. az állatgyógyászati asszisztensi szakma megbecsülésére, a kisállatgyógyászati szakasszisztens hivatás elismerésére 2018-ban díjat alapított, melyet a következő év tavaszán a HSAVA konferencián, meghatározott időpontban ünnepélyes keretek között adnak át.

A díjat a Magyarország területén állategészségügyi szolgáltató helyen dolgozó asszisztensek részére adományozzák. Azzal a céllal jött létre, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó asszisztenseket, ezzel is emelve e fiatal szakmát választók megbecsültségét hazánkban.

A szakképzett állatgyógyászati asszisztensek itthon nemcsak egy-egy praxis mozgatórugói, hanem az ügyfelek felé is a leghitelesebb közvetítők egyes állatgyógyászati kérdésekben.

A pályázat kiírói az ország legjobb állatgyógyászati asszisztensét keresik, aki szakmája iránt elkötelezett, és ezen a területen dolgozik kollégái és a gazdik megelégedésére.

A díjra állatorvosok, állatgyógyászati asszisztensek és praxisban segítők is jelölhették állatgyógyászati asszisztens kollégájukat.

 


Budaörsről Miklós-Lieber Virágot jelölték.


 

Online közönségszavazás és szakmai zsűri dönt arról, hogy ki nyeri el Az Év Állatgyógyászati Asszisztense Díjat.

2020. február 28-ig lehet leadni a szavazatokat.

Az utolsó 20 napban (február 08-tól) a szavazás titkos, a szavazatok száma és a jelöltek sorrendje ebben az időszakban nem látható. Az öt legtöbb szavazatot kapott jelöltből a szakmai bizottság választja ki a nyertest 2021. március elején.

Hivatalos ünnepélyes díjátadó: HSAVA tavaszi konferencián 2021. március elején.

 


A jelöltekre ide kattintva, egy rövid regisztráció után lehet szavazni! 


 

 

virag_allatorvosasszisztens

 

Szurkoljunk és szavazzunk együtt a budaörsi jelöltre!

 

 

Miklós-Lieber Virág jellemzése: 

 

Öt éve dolgozik a budaörsi praxisban asszisztensként.

 

Történet, jellemzés, ajánlás:

Az általános pozitív emberi tulajdonságain túl, szakmai felkészültségét és kreativitást, szorgalmát emelném ki. Tipikusan olyan, aki meglátja, megkeresi a feladatot és nem azt nézi, hogy a másik mit csinál és ő esetleg helyette is helytáll a munkában.

Mély empatikus és kommunikatív képességgel megáldva a gazdikkal azonnal harmonikus kapcsolatot teremt, ami megnyugtatásukon kívül hozzájárul a részletesebb és pontosabb kórelőzményi információk megszerzéséhez, ezzel megteremti a precíz diagnosztikai munka alapfeltételeit.

 

Indoklás, ajánlás a díjra

A rábízott orvoslási részfeladatokat is nagy önállósággal és alapossággal végzi, de azonnal jelzi, ha valami nem a megszokott módon alakul és állatorvosi segítséget vagy beavatkozást igényel. Folyamatosan képzi magát, jelenleg is fizioterapeuta fizetős képzésre jár. A kollégáival és az orvosokkal is megtalálja a hangot, kifejezett vezéregyénisége az asszisztensi csapatnak, aki figyeli és tapintatosan terelgeti és okítja is tapasztalatlanabb kollégáit.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.