A januári Budaörsi Infó a postaládákban! – Hagyományosan éves NAPTÁRRAL!

(Budaörs, 2021. január 19. – Budaörsi Infó) A januári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

2021. január 1-jétől változtak a helyi iparűzési adóra és a gépjárműadóra vonatkozó szabályok az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény alapján. Erről is találnak bővebb információt nyomtatott újságunk második oldalán.

 

info2101 (6)

 

A Budaörsi Infó szerkesztőségének hagyományteremtő kezdeményezése nyomán, idén is – országos és nemzetközi mintára – Wittinghoff Tamás polgármester újévi köszöntőt írt a budaörsiek számára, hiszen itt helyben mégiscsak a minket leginkább érintő történések a legfontosabbak. A köszöntő szilveszter éjszaka 12 órakor jelenik meg a Budaörsi Infó Online-on. A harmadik oldalon ezt olvashatják.

 

info2101 (5)

 

Minden év első hónapjában – immár hagyományosan – az újságunk közepén éves naptár található. Ezt idén is fogadják tőlünk sok szeretettel!

 

 

info2101 (8)

 

 

A budaörsi Creascola Innovatív Nyolcosztályos Gimnáziumról már többször olvashattak a Budaörsi Infó hírportálján és nyomtatott újságunkban is. Az iskola célja, hogy a szükséges és a hasznos tudás harmóniáját hozza a gyerekek életébe. A januári Budaörsi Infó nyomtatott újságjának hatodik oldalán található cikkben egyik remek tanáruk mutatkozik be! Megéri megnézni!

 

 

info2101 (1)

 

Sok szülőnek okoz dilemmát a gyereke oktatása, balanszírozva a munkája és a gyermek támogatása között. Ezt a témakört fejtegeti a hetedik oldalon található újabb írás.

 

info2101 (3)

 

hátlapon egy minden napra kiváló, de nem mindennapi paradicsomos penne receptet találnak.

Megéri megnézni és elkészíteni!

 

info2101 (7)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

A hirdetési díjaink nem változtak! Díjtáblázatot találnak a hátoldalon.

 

 

info21jan

 

info2101 (2)

 

info2101 (4)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.