Aláírásgyűjtésbe kezdek a Kamaraerdei út mellett élők a forgalom csökkentése érdekében

(Budaörs, 2021. január 9. – Budaörsi Infó) 2021. január 7-én az egyik budaörsi lakos arra lett figyelmes, hogy egy több tonnás teherautó halad el a házuk mellett a Kamaraerdei úton. Egy helyi közösségi csoportban arról számolt be, hogy miután elhaladt a háza mellett az autó, kiszakadt a polc a falból, és minden, ami rajta volt összetörött. Az események hatására aláírásgyűjtésbe kezdtek a helyi lakók az út forgalmának csökkentése érdekében. 

 

 

A kamaraerdei lakosa petíció elindítója a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a nehézgépjárművek miatt az út minősége borzalmas.

„A főút mellett lévő házak, ennek hatására olyan mozgásnak vannak kitéve, ami nem csak a házakat veszélyeztetik, hanem a benne lakókat is, arról nem beszélve, hogy komoly anyagi terhet is tesz az itt lakók vállára.

Rengeteg kisgyermek él itt, ahogy beérünk Kamaraerdőbe rögtön egy óvoda van. A járdák minősége és szélessége is veszélyezteti a biztonságos közlekedést ezen a keskeny főúton. Bár hiába van kettő zebra, az egyik lámpával kiegészítve, sokszor a piroson is átmennek.”

Hozzátette, hogy olyan gyorsasággal és teherrel közlekednek az autók azon a környéken, hogy repedések keletkeztek a szobájukban és kiszakadt a polc is, aminek következtében a laptopja, a nyomtatója és a többi polcon lévő eszköze a földre zuhant.

 

 

falrepedes

 

nyomtato

 

Aki szeretné aláírni a petíciót a forgalomkorlátozás érdekében az a Kamaraerdei út 23. és a Kamaraerdei út 31. szám alatt megteheti.

 

 

forgalom_peticio

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.