Népek karácsonya – Online koncert a PostART-on

(Budaörs, 2020. december 7. – Budaörsi Infó) 2020. december 13-án 19 órától ismét ingyenes online koncert lesz a PostART-on.

 

 

Az eseményt ide kattintva tudják nyomon követni. 

 

HolddalaNap Zenekar: 

Népek karácsonya – A kis Jézus aranyalma

 

Azt mondják, Karácsony estéjén, amikor a kis Jézus megszületik, a világ minden vize aranyossá válik!

Ilyenkor megjelenik az erdőkben az Aranyos Csitkó: szomjas e vizekre! Ló, vagy angyal, ki tudja? Nagyon szereti az arany muzsikaszót is: ahol ilyet hall, odatart! Lehet, hogy hozzánk is ellátogat?

A családi koncerten magyar népzenei karácsonyi dalok, versfeldolgozások mellett egy-egy izgalmas zenei csemegét: flamenco s perui karácsonyi dallamot is megízlelhettek virtuóz muzsikusok segítségével.

A varázslatos koncertet a LiveYu különleges stream technológiájával közvetítve tekinthetitek meg. A gyerekek is élvezik majd, mert a zenekar szokásos bábos, izgalmas vizuális világa mellett, a LiveYu stream technológia lehetővé teszi, hogy minimális késéssel a nézők által benyomott taps, s bekiabálások is hallhatóak legyenek, ráadásul a zenekar reagálni is tud a kivetítőn számukra megjelenített üzenetekre, így a személyes kapcsolat élményét éli át a néző is s a muzsikus is! Főleg amikor a várva várt Aranyos Csitkó is táncba fog: akkor lesz csak online tapsvihar!

 

Muzsikálnak:

Balogh Guszti (ének, gitár)

Draskóczy Lídia (hegedű)

Gulyás Anna (ének)

Szlama László (ének, koboz, citera, furulya)

Tar Gergely (ütőhangszerek, vokál)

Vajdovich Árpád (nagybőgő, vokál)

Alex Torres (Perú) (gitár, baglama, vokál)

 

 

A program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.