Januártól folytatódik a sorozatunk – Budaörsiek együtt, egymásért! – Várjuk a jelentkezőket!

(Budaörs, 2020. november 25. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó a rendkívüli egészségügyi helyzet miatt társadalmi vállalásként indította el a Mindenki maradjon otthon! online videó- és cikk-sorozatát idén. Szerkesztőségünk év elején úgy döntött, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradások mellett más módokon is elvisszük a budaörsiek otthonába a tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is. Most, hogy újra szigorodnak a szabályok folytatjuk a sorozatunkat, 2021 januárjától az eddigiek mellett, új előadóknak is szeretnénk lehetőséget biztosítani a bemutatkozásra. 

 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és  hírportálunk előtt elsőként ott lesznek elérhetőek  a videóink.


 

 

A veszélyhelyzet idején szeretnénk, hogy ha nap mint nap nem csak azzal szembesülnek olvasóink az oldalunkon, hogy a megbetegedettek száma miként változik. Lehetőséget biztosítunk, hogy bárki csatlakozzon hozzánk és megmutassa, hogy mivel tud hozzájárulni a beszűkült közösségi élethez. Ezt megtehetik a Budaörsiek együtt, egymásért sorozatunkban.

Ehhez keresünk januártól új előadókat.

Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék bemutatni azt, amiben a legjobbak. Hetente vagy kéthetente kapnának erre lehetőséget a Budaörsi Infó online felületén keresztül videós formában.

Jelentkezni a budaorsiinfo@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a +36/70-285-5287-es telefonszámon lehet.

 

Videós bejelentkezéseinket a témával kapcsolatos cikkekkel is kiegészítjük, így érdemes figyelemmel kísérni továbbra is – Youtube-csatornánk és közösségi oldalunk mellett – hírportálunk, a Budaörsi Infó Online felületét is.

 

 

Közreműködőink a sorozatban, akikhez csatlakozni lehet:

 

Bakai Gyöngyi, a Városi Ifjúsági Klub munkatársa

Balás Eszter, a Seneca Közhasznú Alapítvány a Dadogókért vezetője

Berta Katalin, a madármentés elkötelezett híve, a Fióka- és madármentés tagja

Fehér Szonja Edina közgazdász, édesanya

Gerendás Péter, Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész, szövegíró

Németh Andrea fodrász, sminkes

Romano Glaszo együttes

Sávai-Viola Erika,  a Kids Club Budaörs képviselője

Székely Viola, a ROBOKTAT szakkör vezetője

Vágó Evelin személyi edző, sportrehabilitációs tréner

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.