Budaörs Egészségügyéért Díjjal tüntették ki dr. Balogh Lászlót

(Budaörs, 2020. október 14. – Budaörsi Infó) 2020. október 14-én adták át idén a Budaörs Egészségügyéért Díjat. A rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel a rendezvény zártkörű volt. A díjat Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere adta át.

 

 

A Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai és közszolgálati tevékenység elismerésére alapította 2005-ben a Budaörs Egészségügyéért Díjat.

A Díj annak a személynek adományozható, aki hosszú időn keresztül magas szakmai színvonalon fejtette ki tevékenységét a lakosság egészségmegőrzése, a betegségek megelőzése, a betegek gyógyítása érdekében.

A Díjjal emlékérem és díszoklevél jár, és az évente megállapított minimálbér ötszörös összege illeti meg.

A fentiek mellé a kitüntetett egy Budaörs címerrel gravírozott egyedi karórát is kap.

 

2020-ban dr. Balogh László kapta meg ezt a kitüntetést.

 

 

budaorsegeszegugyertdij2020baloghlaszlo (4)

 

budaorsegeszegugyertdij2020baloghlaszlo (2)

 

budaorsegeszegugyertdij2020baloghlaszlo (3)

 

budaorsegeszegugyertdij2020baloghlaszlo (9)

 

dr. Balogh László

 

Tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel végezte. 1994-ben fül-orr-gégészeti szakképesítést szerzett.

Szakmai gyakorlatát a Fővárosi Szent László Kórházban szerezte, ahol 18 évig dolgozott. Ott a légúti allergiás, illetve gyermekbetegek kivizsgálásával és kezelésével foglalkozott.

2008 óta a Fővárosi Szent János Kórház Fül-, Orr-, Gége és Szájsebészeti Osztályán dolgozik, ahol a szédüléses betegekkel foglalkozó otoneurológiai rendelést vezeti.

 

 

budaorsegeszegugyertdij2020baloghlaszlo (1)

 

Számos hazai, és külföldi intézetben vett részt szakmai gyakorlaton, illetve továbbképzésen, orvosi folyóiratokban cikkei jelentek meg.

Legfőbb érdeklődési területe az orr-, és melléküregek heveny és idült gyulladásos betegségei, az orrpolipózis, és ezek endoszkópos sebészete.

Egy szerencsés véletlen folytán került Budaörsre, ahol 1998. július 1-e óta heti egy, majd két alkalommal rendel a budaörsi szakrendelőben. Az elmúlt időszakban – a járvány idején – rendeléseit folyamatosan megtartotta, telefonon, súlyosabb esetekben személyes megjelenést biztosítva nyújtott segítséget.

Nős, büszke, nagycsaládos édesapja. Szabadidejét sportolással, (kerékpár, sí), kertészkedéssel és utazással, lehetőleg velük tölti.

A főorvos úr hosszú évek gyógyítja a budaörsieket, szakmája iránt elkötelezett, betegei nagyon szeretik, panaszaikat türelmesen, megértéssel és kiváló szakmai tudásával kezeli.

Az Egészségügyi Központ kollégái is nagyon szeretik, kiemelkedő személyisége a csapatnak.

 

 

budaorsegeszegugyertdij2020baloghlaszlo (11)

 

budaorsegeszegugyertdij2020baloghlaszlo (5)

 

Elismeréséhez gratulálunk!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.