Budaörsiek együtt, egymásért! – Vágó Evelin: Belső comb erősítő gyakorlatok

(Budaörs, 2020. október 13. – Budaörsi Infó) Budaörsiek együtt, egymásért! sorozatunkon belül minden héten Vágó Evelin edzéssel kapcsolatos cikkeit olvashatják és videóit nézhetik meg. A mai részben a belső comb gyakorlatokról lesz szó. Tartsanak velünk! 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott lesznek elérhetőek a videóink.


 

A koronavírus okozta veszélyhelyzet idején szeretnénk, hogy nap mint nap ne csak azzal szembesüljenek olvasóink a Budaörsi Infó Online-on, hogy a megbetegedettek száma miként változik. Lehetőséget biztosítunk a budaörsieknek, hogy bárki csatlakozzon hozzánk és megmutassa, hogy mivel tud hozzájárulni a kényszerű beszűkült közösségi élethez.

A korábbi sorozatunk korlátozások feloldása után véget ért, viszont a segítőink, az előadóink lelkesedése töretlen, ezért a továbbiakban is találkozhatnak velük videós formában egy új sorozat keretén belül! Köszönet érte! Tartsanak velük, velünk!

 

Budaörsiek együtt, egymásért!

 


Videós bejelentkezéseinket a témával kapcsolatos cikkekkel is kiegészítjük, így érdemes figyelemmel kísérni továbbra is – Youtube-csatornánk és közösségi oldalunk mellett – hírportálunk, a Budaörsi Infó Online felületét is.


Budaörsiek együtt, egymásért! –

Belső comb erősítő gyakorlatok

 

A combizom edzése a leghálátlanabb edzésprogramok között van, hiszen kitartóan és rendszeresen végzett gyakorlás mellett is időbe telik, mire látványos eredményt ad. Pont emiatt nem szabad feladni az elején, ha esetleg egy hét után még nem látsz jelentősebb változást.

A combizom a legnagyobb izomcsoport, így a láb edzése rendkívül megterhelő, különösen, ha nincs hozzászokva az ember a rendszeres sportoláshoz. A belső comb petyhüdtté válása rengeteg nőt érint, hiszen ide raktározza el a szervezet a legtöbb zsírt.

Ennek oka, hogy ezen a területen sokkal lazább a kötőszövet, így a zsír viszonylag gyorsan és könnyen raktározódik el ide. Ha az ember hízik, a csípő és a mell mellett ez a terület veszi fel a legtöbb zsírt.

Sajnos ezt a felesleget leadni és tónusossá tenni a combokat, nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen! A következő videóban öt olyan gyakorlatot láthatsz, amiket ha rendszeresen végzel, látványos eredményre számíthatsz. Semmilyen eszköz nem kell hozzá, csupán egy jógamatrac, de ennek híján a szőnyeg is megteszi.

Természetesen ne felejts el megfelelő mennyiségű vizet is inni, továbbá egészséges ételek fogyasztásával is hozzájárulhatsz a zsírfelesleg eltűnéséhez.

 

 

 

 

(Budaörsi Infó/retikül.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.