Labdarúgó NB II – A Budaörs újabb győzelme idegenben

(Budaörs, 2020. október 4. – Budaörsi Infó) – Győzött a Budaörs a Dorog vendégeként a labdarúgó NB II 11. fordulójában vasárnap. Idegenbeli sikerével a BSC a második helyre lépett előre a tabellán.

 

 

Bognár György szakmai igazgató távozása nem törte meg a Budaörs győzelmi menetélesét, amely úgy érkezett Dorogra, hogy a negyedik helyet foglalta el a bajnoki tabellán.

A BSC már az első percektől támadólag lépett fel, és alig negyedóra elteltével sikerült megszerezniük a vezetést  Kékesi Alexander révén (0–1).

Rövid időn belül már kettővel vezetett a Budaörs, Petneházi Márk szabadrúgásából a jobb felső sarokba vágódott a labda (0–2).

Budaörs ezután remekül védekezett, így a Márkus Tibor vezette együttes végig megőrizte kétgólos előnyét, így sorozatban harmadszor győzött kapott gól nélkül, míg a Dorog harmadik hazai mérkőzésén is nyeretlen maradt.

A jobbnak bizonyuló Budaörs három pontra megközelítette az éllovas Debreceni VSC-t, miután 1-1-es döntetlent ért el a Soroksár vendégeként.

A Budaörs a második helyre lépett fel a tabellán.

 

DOROGI FC–BUDAÖRSI SC 0–2 (0–2)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette: Kovács Gergely (Bede Tamás, Vad Anita)

DOROG: Mursits – Nyíri, Rjasko, Kovács M. (Mészáros Á., 57.), Szerencsi – Zuigeber, Lénárt (Csillag, 73.) – Tóth B., Dlusztus, Papp M. (Zabari, 73.) – Girsik (Vígh Á., 54.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

BUDAÖRS: Kovács P. – Menyhárt, Kékesi, Gyurácz, Fényes – Molnár Cs., Horváth E. (Zsidai, 59.), Petneházi, Zeke (Sajbán Miklós, 84.) – Halmai Á., Horváth R. Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Kékesi (15.), Petneházi (18.)

 

Németh Szabolcs: Tipikusan ikszes mérkőzés volt, de a vendégcsapat egy-egy szöglet- és szabadrúgásból megszerezték a győzelmet. A mezőnyben inkább taktikai csata folyt, és sajnos nem tudtunk helyzeteket kialakítani. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt.

 

Márkus Tibor: Amit elterveztünk, sikerült tökéletesen megvalósítanunk, s a látottak alapján teljesen megérdemelten nyertünk. A mérkőzés nagy részében irányítottuk a játékot.

 

 

Merkantil Bank Liga NB II, 11. forduló:

Merkantil Bank Liga NB II, 11. forduló:
Vasas FC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-1 (0-1)
FC Ajka-Gyirmót FC Győr 2-0 (0-0)
WKW ETO FC Győr-Szentlőrinc 0-1 (0-0)
Kaposvári Rákóczi FC-Szolnoki MÁV FC 1-0 (1-0)
Kolorcity Kazincbarcika-Aqvital FC Csákvár 2-1 (0-1)
Nyíregyháza Spartacus FC-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-1)
Pécsi MFC-BFC Siófok 1-0 (1-0)
Soroksár SC-Debreceni VSC 1-1 (0-1)
DEAC-Békéscsaba 1912 Előre 0-2 (0-1)
Dorogi FC-Budaörs 0-2 (0-2)

 

Az élcsoport állása:

1. DVSC 24 pont, 2. Budaörs 21, 3. Békéscsaba 20

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.