Szeptemberi pályázatok kezdőknek és haladóknak!

(Budaörs, 2020. szeptember 28 . – Budaörsi Infó) Ebben a rendkívüli helyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy ne mozduljunk ki otthonról, fontos, hogy ne csak a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. Pályázat:

Budapest Főváros Önkormányzata és a FŐKERT Zrt. az URBforDAN program keretén belül ötletpályázatot hirdet a Hármashatár-hegyre, olyan létesítmények, szelíd beavatkozások, művészi alkotások tervezésére, amelyek javítják a természet állapotát vagy segítik a természeti értékek bemutatását.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat:

Rendkívüli őszi pályázatbenyújtási lehetőség elérhető az Erasmus+ stratégiai partnerségek (KA2) pályázattípusban, a Stratégiai partnerség a digitális oktatási készség fejlesztése érdekében a köznevelés, a szakképzés és a felsőoktatás és a kreativitásért az ifjúság, a köznevelés és a felnőtt tanulás területén.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat:

Lovasi András pályázati kiírása raktárkoncertes gázsijára. Beküldési határidő: 2020. október 10.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. Pályázat:

700 millió forintos keretösszeggel megjelent az a pályázat, amely a COVID járvány miatt elmaradt, vagy jelentősen csökkentett programmal megvalósult, 500 fő feletti könnyűzenei fesztiválok szervezőit támogatja. A pályázat célja az egyes könnyűzenei fesztiválok szervezőinek a működési célú támogatása, a keretösszeget a Magyar Turisztikai Ügynökség az 1 milliárd forintos vis maior keret terhére bocsátja rendelkezésre.

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. Pályázat:

800 millió forint vissza nem térítendő támogatást ad a kormány a magyarországi cigányzenészeknek annak érdekében, hogy így segítsék a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került muzsikusokat. A Muzsikáló Magyarország 2020-2021 című pályázatra 2020. szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. Pályázat:

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. pályázatot hirdet kutatói ösztöndíjak elnyerésére felsőfokú oktatási intézménybe beiratkozott hallgatók és fiatal kutatók számára. A pályázat szakmai lebonyolítója a Magyar Cirkuszművészeti Múzeum.

Bővebb információért kattints ide! 

 

7. Pályázat:

Rendkívüli őszi pályázatbenyújtási lehetőség érhető el az Erasmus+ stratégiai partnerségek (KA2) pályázattípusban, a Stratégiai partnerség a digitális oktatási készség fejlesztése érdekében a köznevelés, a szakképzés és a felsőoktatás és a kreativitásért az ifjúság, a köznevelés és a felnőtt tanulás területén.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.