A bokorból ugrott elő a férfi és felesége

(Budaörs, 2020. szeptember 24. – Budaörsi Infó/NAV) Csaknem kétmillió forint értékben találtak hamis ruhát, parfümöt a NAV munkatársai az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjében. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértésének gyanúja miatt indult eljárás.

 

 

A pénzügyőrök az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjében szúrták ki azt a férfit, akit már többször hamis termékek árusításával kaptak el. A férfi miután észrevette a NAV munkatársait, elbújt. Autóját könnyű volt beazonosítani, ugyanis tele volt ruhával és parfümmel. Amikor a járművet a pénzügyőrök el akarták szállítani, a férfi és a felesége a közeli bokorból ugrottak elő. Az autó átvizsgálásakor 160 doboz parfüm (Hugo Boss, Chanel, Versace stb.), és mintegy 100 ruhanemű (Nike, Adidas, Puma stb.), és 71 pár cipő (Nike, Adidas, Armani stb.) került elő.

A NAV munkatársai a csaknem kétmillió forint értékű hamis termékeket lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

A hamisított termékek kiszűrése a piacról azért is fontos, mert azok nemcsak a gazdaság szereplőinek okoznak jelentős károkat, hanem a vásárlókra nézve is egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

 

(Budaörsi Infó/NAV)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.