Részleges feloldás a Tesco felüljárónál – Nincs lámpás korlátozás

(Budaörs, 2020. szeptember 17. – Budaörsi Infó)  Sokaknak okoztak az elmúlt hetekben bosszússágot és kellemetlenséget a budaörsi Tesconál lévő felüljáró felújítási munkálatai. Több olvasói levél, illetve telefonos megkeresés is érkezett ezzel kapcsolatban szerkesztőségünkbe, és sajnos személyesen is megtapasztaltuk többször a piros lámpa nem éppen nyugtató hatásait. 

 

 

Korábbi cikkünkben arról számoltunk be olvasóinknak, hogy 2020. szeptember végén, de lehet hogy valamikor októberben fogják visszaadni a forgalomnak a felüljárót – a beruházó és a kivitelező egymástól eltérő nyilatkozatai szerint.

A kivitelező Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője, Pécsi Norbert Sándor korábban azt nyilatkozta, hogy a hídon felújítási és állagmegóvási munkálatokat végeznek, amelyek várhatóan szeptember végéig teljesen befejeződnek.

Magyar közút állításával szemben viszont a beruházó Tesco általánosságban októberre ígérte a befejezést.

 

 

tescofeluljaro1916 (1)

 

Valamikor e hét elején azt tapasztalhatta, aki arra járt, hogy egyszer csak megszüntették a forgalom – már már megszokott – lámpás irányítását a körforgalomnál. Természetesen minden előzetes bejelentés vagy információ nélkül.

Gyakorlatilag a körforgalom most hídként funkcionál: oda-vissza át lehet jutni rajta. A pályáról viszont továbbra sem lehet felhajtani, és a kereskedelmi egységek felé sem kihajtani.

Egyelőre már ennek is örülhetünk, hiszen hosszú idő óta végre át lehet jutni a felüljárón lámpás korlátozások nélkül és ki tudja meddig!

A teljes felújítási munkákat még nem fejezték be, ezért valószínű, hogy a közeljövőben még lehet számítani fennakadásokra, újabb korlátozásokra, viszont addig is élvezzük ki a jelenlegi helyzetet.

 

 

tescofeluljarob202009

 

 

Ha az illetékesek – a Tesco és a Magyar Közút – veszik majd a fáradtságot, hogy közöljék kellő időben a változásokat, akkor mi továbbítjuk azokat olvasóink felé.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.