Országos rendőrségi összesítő

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

 

Magyarország területén a 2020. szeptember 01-jén 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 55 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 13 súlyos és 41 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 181 személyt fogott el, közülük 44 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 92 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 196 személyt állítottak elő, köztük 107 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 110 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 79 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 7 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 5 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, 1 személy ellen közokirat-hamisítás, 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.