Budaörsiek együtt, egymásért! – Vágó Evelin: A turmix

(Budaörs, 2020. augusztus 4. – Budaörsi Infó) Budaörsiek együtt, egymásért! sorozatunkon belül minden héten Vágó Evelin edzéssel kapcsolatos cikkeit olvashatják és videóit nézhetik meg. A mai részben a turmixokról lesz szó. Tartsanak velünk! 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott lesznek elérhetőek a videóink.


 

A veszélyhelyzet idején szerettük volna, hogy ha nap mint nap nem csak azzal szembesülnek olvasóink az oldalunkon, hogy a megbetegedettek száma miként változik. Lehetőséget biztosítottunk, hogy bárki csatlakozzon hozzánk és megmutassa, hogy mivel tud hozzájárulni a beszűkült közösségi élethez.

A sorozatunk a korlátozások feloldása után véget ér, viszont a segítőink, az előadóink lelkesedése töretlen, ezért a továbbiakban is találkozhatnak velük videós formában egy új sorozat keretén belül! Köszönet érte! Tartsanak velük, velünk!

 

Budaörsiek együtt, egymásért!

 


Videós bejelentkezéseinket a témával kapcsolatos cikkekkel is kiegészítjük, így érdemes figyelemmel kísérni továbbra is – Youtube-csatornánk és közösségi oldalunk mellett – hírportálunk, a Budaörsi Infó Online felületét is.


 

 

Budaörsiek együtt, egymásért! –

Vágó Evelin: A turmix

 

turmix

 

Az edzés mellett természetesen az egészséges étkezés is nagyon fontos. Mindezek mellett azt is ki kell emelni, hogy nagyon sokan az italoknál rontják el az egészet. A cukros, édesítőszeres italokat, ha tehetjük mellőzzük, inkább készítsünk egy laktató és tápláló turmixot.

A zöldturmixok rendszeres, mindennapos fogyasztása nagyon jó hatással van az emésztőrendszerre, ami szoros összefüggésben áll az öregedési folyamatokkal. A friss – cukor-, tej-, tartósítószer- és mesterséges színezékmentes – zöldségturmixok könnyen kiválthatják a kereskedelemben kapható gyümölcsleveket és üdítő italokat.

A friss zöldségekből és gyümölcsökből készített turmixok igazi természetes energiabombát jelentenek a szervezetünknek! Fogyasztásukkal kiválthatók a kávé, illetve a koffeines energiaitalok is. Ha idáig nem fogyott a családban elég nyers zöldség, illetve gyümölcs, akkor a turmixok bevezetésével ezt a problémát is megoldhatod!

Jótékony hatásuk gyakran azonnal, legtöbbször pedig rövid időn belül jelentkezik!

 

 

banan

 

 

MIBŐL ÁLL A ZÖLDTURMIX?

Az alapelv az, hogy minél frissebb és zöldebb leveles zöldséget, valamint alacsony cukortartalmú, bogyós gyümölcsöket használunk fel! Természetesen még sok minden lehet egy jó zöldturmix kiegészítője (pl: szezonális gyümölcsök, fűszerek, maglevek, stb), de ettől még az alapelv megmarad.

Általában kétféle gyümölcsöt és háromféle zöldséget szoktam a turmixba tenni. De vannak vendégváró, illetve rendhagyó turmixok is, amelyeknél picivel fontosabb a pikáns ízvilág, ami különbözik a megszokottól.

Minden zöldturmix közös nevezője egy superfood, azaz egy szupertáplálék! Ez egy olyan növény, vagy annak porított készítménye, ami kiemelkedően sok, illetve nagy mennyiségű tápanyagot tartalmaz, ami az emberi test számára létfontosságú! Superfood az avokádó, spirulina, vagy a fodros kel.

 

Most egy kicsit közkedveltebb turmixot mutatok be nektek.

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.