Jövő héten megnyit a PostART!

(Budaörs, 2020. május 29. – Budaörsi Infó) 2020. januárjában írtunk arról, hogy Budaörs Város Önkormányzata felújítja a PostART kulturális színteret, így átmenetileg új helyszínen kaptak helyet a programok. Jövő héttől, viszont minden visszatérhet a régi kerékvágásba, újra megnyit a PostART! Az épület állagmegóvási munkálatai véget értek, illetve megújulva várja a budaörsieket várhatóan június 5-től.

 

 

A kulturális színtér teljesen új megjelenést kapott. Új burkolatok kerültek a padlóra, kicserélték a lámpákat, a vizesblokkokat felújították és egy új helység is kialakításra került.

 

 

postart_ujranyitas202005 (11)

 

postart_ujranyitas202005 (10)

 

postart_ujranyitas202005 (9)

 

postart_ujranyitas202005 (8)

 

postart_ujranyitas202005 (7)

 

Selmeczi Ágnes, a PostART programszervezője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy jövő hétre tervezik a megnyitást, viszont formális megnyitó ünnepséggel nem készülnek.

“Nagyon örülünk, hogy a karantén végére véget ért a felújítás, hisz így a budaörsiek akár már nálunk is megünnepelhetik a bezártság végét.

A nyitva tartásunk nem változott, hétfőtől csütörtökig 16 órától 23 óráig, pénteken és szombaton 14 órától 24 óráig várjuk a vendégeinket, vasárnap zárva tartunk. 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk, előreláthatólag már jövő héten pénteken.

 

 

postart_ujranyitas202005 (1)

 

postart_ujranyitas202005 (2)

 

postart_ujranyitas202005 (4)

 

postart_ujranyitas202005 (5)

 

Mikor lesz az első szervezett program a PostART-on?

“A szervezett programokkal fokozatosan térünk majd vissza, ügyelve az előírásokra. A nagyobb létszámú beltéri programokra egyenlőre még várni kell, de a kertben a kellő távolságban elhelyezett asztaloknál lehet majd hamarosan akusztikus koncerteket hallgatni.”

 

A Budaörs Fesztivál idén sajnos a koronavírus miatt elmaradt, látsz arra bármi esélyt, hogy idén egy másik időpontban megvalósulhasson?

“A Budaörs Fesztivált idén már nem tudjuk megtartani, de jövőre bepótolunk minden, sok újdonsággal és érdekességgel készülünk!” 

 

Sok sikert kívánunk! 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.