Ismét teljes körű az ügyfélfogadás Pest megyében

2020. június 2-tól a NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának eddig zárva tartó kirendeltségein és a Kormányablakokban is újraindul az ügyfélfogadás.

 

2020. június 2-tól a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának dabasi, nagykátai, ráckevei és szigetszentmiklósi kirendeltségei, valamint a gyáli, pilisvörösvári, szentendrei és szobi Kormányablakokban működő NAV-ablakok is újra megnyitnak.

Júniustól az összes Pest megyei ügyfélszolgálaton várják újra ügyfeleiket az alábbi órákban. Ettől csak a szobi hivatal tér el, ahol csak kedden és csütörtökön van ügyfélfogadás.

Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért a hivatal kéri ügyfeleit, hogy amennyiben lehetséges, válasszák az elektronikus vagy telefonos ügyintézést, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást.

A várakozókat továbbra is ütemezetten fogadják az ügyfélszolgálatok. Ez azt jelenti, hogy az ügyféltérben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van.

A NAV általános tájékoztató rendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható.

 

Az ügyfélszolgálatok félfogadási ideje:

Hétfő:
8:15-15:00

Kedd:
8:15-12:00

Szerda:
8:15-15:00

Csütörtök:
8:15-15:00

Péntek:
zárva

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.