Májusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2020. május 22. – Budaörsi Infó) Ebben a rendkívüli helyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy ne mozduljunk ki otthonról, fontos, hogy ne csak a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. Pályázat:

2020. május 29-től adhatják be a vállalkozások a támogatási kérelmeket a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására. A pályázaton a vállalkozások 5-153,5 millió forint értékű támogatásra pályázhatnak. A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 70 százaléka.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat:

Június 4-e, a nemzeti összetartozás napja alkalmából – az erős magyar közösségek és a nemzeti összetartozás éve keretében – kategóriánként 300.000 Ft díjazású, fiataloknak szóló videopályázatot hirdet a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága Milyen jó, hogy itt vagyunk címmel.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat:

Civic Europe Idea Challenge – ötletpályázat civil szervezetek számára. A Civic Europe Idea Challenge támogatást kínál civil, társadalmi szereplők számára azáltal, hogy finanszírozást és mentori kísérést biztosít projektötleteik megvalósításához. Pályázatok benyújtási határideje: 2020. május 27.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat:

A Spanyolnátha Művészeti folyóirat alkotói és művészeti pályázati hazai és határon túli magyar anyanyelvű középiskolásoknak és felsőoktatási intézmények hallgatóinak. A pályaműveket a vassn@spanyolnatha.hu címre várjuk 2020. július 10-ig.

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat:

Tervezd meg az új téli, vagy jövő nyári Thomas Breitling Sport kollekció pólóit, pólómintáit, pulóvereit! Leadási határidő: 2020. 06. 01. 12:00

Bővebb információért kattints ide!

 

6. Pályázat:

Az Algyői Könyvtár Algyő Önkormányzata támogatásával irodalmi pályázatot hirdet. A pályázat témája: jeleket hagyni magunk után az utókornak a magyar irodalomban. A pályázat beküldési határideje: 2020. szeptember 15.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.