Mindenki maradjon otthon! – Vágó Evelin: Edzés gumiszalagokkal

(Budaörs, 2020. május 7. – Budaörsi Infó) A rendkívüli egészségügyi helyzet miatt erősen javasolt mindenki számára, aki csak teheti – az otthonmaradás. A Budaörsi Infó szerkesztősége úgy döntött, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradásaink mellett más módokon is elvisszük otthonaikba a híreket, tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is. Online videó-sorozatunkban minden héten kedden és csütörtökön Vágó Evelin mozgatja meg a budaörsieket. Kanapétól el, mozgásra fel! 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott érhetőek el a videóink.


 

 

Vágó Evelin: Edzés gumiszalagokkal

 

 

 

A gumiszalag hurok más néven miniband, mely a TheraBand Loop néven is ismert, egy új fejlesztés az egyszerűbb és gyorsabb használathoz. A kész hurkot azonnal fel tudod helyezni csuklóidra vagy bokáidra.

 

A TheraBand Loop – Erősítő gumiszalag hurok legfontosabb jellemzői:

A márka már több, mint 30 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában.

A kezek és a lábak erősítéséhez nem kell már külön megcsomózni az erősítő gumiszalagot vagy gumikötelet.

Hosszabb élettartalmú gumiszalag a csomózás kihagyásának köszönhetően.

Négy különböző erősségben érhető el, mindegyik 7,6 cm széles.

Három féle (20,5 cm, 30,5 cm és 45,5 cm) hosszúságban kapható.

 

Pozitív élettani hatásai:

Az erősítő gumiszalag hurok tudományosan tesztelt, az ezen végzett gyakorlatok erősítik az izomzatot.

A fitness és mozgásterápia bármely területén alkalmazható.

 

Kezdő ellenállási szintek: Sárga és Piros

Súlyos sérülés vagy műtét utáni, lassú és gondos izomzat fejlesztéshez, erősítéshez ajánljuk. Ezek a szalagok tökéletes ellenállást biztosítanak a rehabilitáció alkalmával. Továbbá, tökéletes választás az idősebbeknek, a gyerekeknek és a gyengébb erőnlétű nőknek és férfiaknak, akik növelni szeretnék mozgástartományukat és fejleszteni szeretnék izomzatukat.

 

Közepes ellenállási szintek: Zöld és Kék

Közepes ellenállású szalagok ideálisak a mindennapos fittnesshez és az általános edzésekhez. Alakformáláshoz a szalagos gyakorlatokhoz alacsonyabb ellenállási szint és magasabb ismétlésszám ajánlott. Erőnöveléséhez a magasabb ellenállási szint és kevesebb ismétlésszám ajánlott.

A Pure2Improve gumiszalag hurok egy hatékony és sokoldalú edzőeszköz, amely az erő és a stabilitás növelésére használható a felső és alsó testen egyaránt. Az eszköz kiváló minőségű, tartós latexből készült. A Pure gumiszalag hurok kicsi, így könnyen hordozható sporteszköz.

 

A könnyű használhatóság érdekében színkódolta sárga a legkönnyebb, a piros a közepes ellenállás, míg a fekete a legerősebb ellenállású.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.