Billie Eilish, Mariah Carey és Alicia Keys is bekapcsolódik otthonról egy hétvégi adománygyűjtő koncertbe

Billie Eilish, Mariah Carey és Alicia Keys Grammy-díjas amerikai énekesek is bekapcsolódnak otthonról egy vasárnapi jótékonysági koncertbe, amely a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott amerikaiak javára gyűjt.

 

A sztárok élő fellépését saját otthonaikból közvetítik majd az egyórás koncerten, amelynek házigazdája Elton John Grammy- és Oscar-díjas brit zenész lesz – számolt be róla a BBC News.

Az iHeart Living Room Concert for America című eseményt a Fox televízió és amerikai rádióadók is közvetítik. A bevételt a Feeding America és egy gyerekeket segítő jótékonysági szervezet kapja.

Az online koncertet követő napon a 18 éves Eilish, a BTS, Dua Lipa és mások társaságában egy másik, tévében közvetített adománygyűjtő műsorban is szerepelni fog, James Corden Late Late Show-műsorának különkiadásában jelennek majd meg.

Corden, aki garázsából jelentkezik, a BTS héttagú fiúegyüttest Dél-Koreából, az albán származású, Grammy-díjas énekesnőt, Dua Lipát Londonból, Andrea Bocelli olasz sztártenort pedig Olaszországból kapcsolja. Eilish bátyjával, Finneas O’Connell zenei producerrel Los Angelesből jelentkezik be, akárcsak a zongorista-színész sztár, John Legend.

“James garázsából távolról sem tudunk olyan tökéletes közvetítést nyújtani, mint egy stúdióból, de a jelen körülmények között, reméljük, hogy segíteni tudunk azoknak, akiknek valahol szükségük van rá, hogy egy kicsit felvidítsák őket” – fogalmaztak a műsor executive producerei.

A Homefest című eseményt a CBS sugározza majd, az adományokat pedig az amerikai járványügyi központ (CDC) alapítványa és egy gyermekszervezet, a Feed the Children kapja.

Corden műsora március közepe óta szünetelt az új koronavírus terjedése miatt. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.