Kereskedelmi egységek felhívása – A vásárlás nem program, hanem szükséglet!

(Budaörs, 2020. március 18. – Budaörsi Infó) Az elkövetkező időszakban különösen fontos az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjai – az ALDI, az AUCHAN, a dm, a LIDL, a METRO, a MEDIA MARKT, a MOL, az OBI, a PENNY MARKET, a PRAKTIKER, a ROSSMANN, a SPAR, a TESCO számára -, hogy közösen, összetartva tegyenek mindenki egészségéért és biztonságáért, a vásárlóikért és munkatársaikért is, a pult, a pénztár mindkét oldalán – írta közösségi oldalán az egyik nagy bevásárlóközpont. 

 

 

Az Auchan, az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként arra kér meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházaikban ne alakuljon ki tömeg.

Kérik, hogy az idősebb korosztály lehetőség szerint ne személyesen vásároljanak, hanem támaszkodjanak a környezetükben lévő fiatalabb generáció segítségére.

Továbbá azt javasolják, hogy jól átgondolt bevásárlólistával induljon el mindenki otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve mind a vásárlások gyakoriságát, mind az üzletekben eltöltendő időt.

Javasolják azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorban állás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.

Az elmúlt időszakban felfutott vásárlások nyomán előfordulhat, hogy egyes áruházakban egyes árucikkek átmenetileg nincsenek kint a polcokon. Ezek pótlása érdekében minden intézkedést megtesznek, ugyanakkor kérik elfogadni, hogy az áruutánpótlás egyes esetekben időigényes is lehet.

 

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

 

vasarlas_kereskedelem_bolt

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.