Wittinghoff Tamás közleménye az óvodabezárásról – Ügyeleti ellátásban, étkeztetésben segít az önkormányzat

(Budaörs, 2020. március 15. – Budaörsi Infó) Cikkünkben olvashatják Wittinghoff Tamás polgármester közleményét, amelyben többek között azt kéri, hogy aki semmiképp nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, és ügyeleti ellátást kér, lehetőleg még a hétvégén jelezze ezt az intézményvezetőnek. Akiknek az otthoni déli étkeztetését a szülők nem tudják megoldani, az önkormányzat előre csomagolt ebéd étkezési csomagot biztosít.

 

 

Wittinghoff Tamás polgármester közleménye

 

Kedves Budaörsi Szülők!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy önkormányzatunk milyen intézkedéseket tesz a jelenlegi járványveszélyhelyzet idejére.

 

1. Óvodák, bölcsődék

A Budaörs területén elhelyezkedő intézményekben az óvodai és bölcsődei ellátás hétfőtől, március 16-tól további intézkedésig átmenetileg szünetel. A rendkívüli szünet időtartama alatt a gyerekek nem látogathatják az intézményt.

Azoknak az önkormányzati fenntartású intézményekbe járó gyerekeknek a számára, akiket a szüleik semmiképpen nem tudnak elhelyezni máshova, biztosítjuk a felügyeletet a következő helyeken:

 

Ügyeletes óvoda:

Budaörsi Vackor Óvoda

2040 Budaörs, Szabadság út 136.

Tel: 06-23/420-163

www.vackorovoda.hu

 

Bölcsődei gyermekfelügyelet:

Pitypang Bölcsőde és Gyermekközpont

2040 Budaörs, Dózsa György u. 17/A.

Tel: 06-23/415 402.

 

Kérem azokat a szülőket, akik az ügyeletet, illetve a gyermekfelügyeletet igénybe kívánják venni, hogy lehetőleg még a hétvégén jelezzék írásban annak az intézménynek a vezetőjénél, ahova a gyerek egyébként jár, tőle egyébként a gyakorlati tájékoztatást is megkapják.

 

2. Gyermekétkeztetés

Azoknak a gyerekeknek (beleértve az iskolásokat is), akiknek az otthoni déli étkeztetését a szülők nem tudják megoldani, az önkormányzat előre csomagolt ebéd étkezési csomagot biztosít. A rászorultak felmérését elkezdtük.

Kérem, hogy vigyázzunk magunkra és egymásra, segítsük azokat, akik arra rászorulnak. Biztos vagyok benne, hogy együtt, közösen megbirkózunk az előttünk álló nehézségekkel.

Polgármesterként munkatársaimmal és az önkormányzati képviselőkkel együtt azon leszünk, hogy ehhez minden segítséget megadjunk.

 

Köszönöm a megértésüket, és kérem együttműködésüket!

Budaörs, 2020. március 15.

 

Wittinghoff Tamás
polgármester

 

 

varoshaza_budaors4_2020_jan30

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.