Elektronikusan is befizethetők az adók és az illetékek

(Budaörs, 2020. március 12. – Budaörsi Infó) 2020. március 10-étől az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online is lekérdezhetők és teljesíthetők. Az igénybevételhez KAÜ-bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges.

 

 

2020. március 10-től lehetőség van az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezésére és befizetésére.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.

Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

A sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásuk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.