Forgalomkorlátozás a Csata és az Ady Endre utcáknál

(Budaörs, 2020. március 6. – Budaörsi Infó) A Csata utca Kereskedők útja – Ady Endre utca közötti szakaszán a balra kanyarodó sávban építés veszi kezdetét 2020. március 9-én, hétfőn, amely miatt április 7-éig forgalomkorlátozások várhatók.

 

 

A  Csata utca Kereskedők útja – Ady Endre utca közötti szakaszán balra kanyarodó sáv építés veszi kezdetét.

Az építés alatt forgalomkorlátozás lép életbe, melyet a kivitelező Wrecker Kft. megfelelő táblázással, és ideiglenes burkolati felfestéssel jelez.

Két jellemző forgalomkorlátozásra kell számítani, az alábbiak szerint:

1. ütem: A kivitelező útburkolaton kívül dolgozik, sávszűkítés mellett, egyszerre csak az út egyik, majd a másik oldalán

2. ütem: A kivitelező félpályás lezárás, és jelzőőrös forgalomirányítás mellett dolgozik egyszerre csak az egyik, majd a másik forgalmi sávban. A külső íven történő munkavégzéshez az Ady Endre utca teljes lezárása is szükséges. Az utca ebben az ütemben zsákutca lesz, a terelő útvonalat a kivitelező táblákkal jelzi.

 

A kivitelezés várható megkezdése: 2020. március 9.

 

A kivitelezés várható befejezése: 2020. április 7.

 

Az építési munkák során a gyalogos forgalmat a kivitelező folyamatosan biztosítja, az érintett munkaterület viszont szakaszos vagy teljes lezárásra kerül a fenti ütemezés szerint. A munkavégzés reggel 7:00 és este 18:00 óra között zajlik.

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.