Országos rendőrségi összesítő

Magyarország területén 2020. március 4-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 41 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 5 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

 

 

A szolgálatot ellátó állomány összesen 215 személyt fogott el, közülük 49 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 90 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 193 személyt állítottak elő, köztük 114 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 73 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 66 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 11 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 8 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 2 fő ellen embercsempészés miatt és 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.