Családbarát hely védjegyet kapott a Budaörsi Polgármesteri Hivatal

(Budaörs, 2020. március 3. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Polgármesteri Hivatal elnyerte a Családbarát Munkahely/Szolgáltató Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát.

 

 

A minősítést a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. nyújtotta az önkormányzat számára a Családbarát Ország néven futó, az EU Európai Szociális Alapja által is támogatott projekt keretében.

A védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatásokat nyújt – áll a szervezet ismertetőjében.

Ez azt jelenti, hogy az adott szervezet értéknek tekinti a családot és a családok szempontjait működése során figyelembe veszi, érvényesíti, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmóniát is. Ez egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

Jelenleg közel négyszáz alapítvány, civil szervezet, intézmény, gazdasági társaság és önkormányzat szerezte meg a minősítést Magyarországon.

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.