Országos rendőrségi összesítő

Magyarország területén 2020. február 29-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 29 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 balesetben 1 ember vesztette életét, 7 súlyos és 21 könnyű sérüléssel végződött.

 

A szolgálatot ellátó állomány összesen 157 személyt fogott el, közülük 26 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 80 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 111 személyt állítottak elő, köztük 55 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 59 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 112 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 7 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 12 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 1 személy ellen embercsempészés bűntett, 4 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.