A februári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2020. február 20. – Budaörsi Infó) A februári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a megszokottakhoz híven a legutóbbi képviselő-testületen történtekről számoltunk be. Egy híján 20 napirendi pontot tárgyalt Budaörs Város Önkormányzatának képviselő-testülete.

A rendkívüli ülést alapvetően a bizottságok megalapítása érdekében hívták össze, de természetesen más témák is szerepeltek a napirenden. A Budaörsi Egészségügyi Központ egynapos sebészetén történt sajnálatos fertőzéses eset került még hangsúlyosan terítékre. Erről bővebben a harmadik oldalon olvashatnak.

 

 

infoujsag2020febr (7)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

infoujsag2020febr (2)

 

A hatodik oldalon a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltóság (ÖTE) vezetőváltásáról találnak bővebb információt. 2019-ben lemondott tisztségéről az ÖTE parancsnoka Hodut János, aki 20 éven keresztül látta el ezt a tisztséget. Az Egyesület új parancsnoka Illés Péter lett. Tavaly karácsony előtt ismét tisztújítás volt, ekkor dr. Petró Tibor vette át a parancsnokságot.

 

infoujsag2020febr (6)

 

Ugyanezen az oldalon az idei Budaörsi NŐ és Budaörsi Férfi kiállításról is olvashatnak. 2020. március 9-én nyitja meg kapuit a budaörsi Városházán A Budaörsi NŐ – Emlékeink című fotókiállítás. Nyilvános, hivatalos megnyitó ünnepségre idén nem kerül sor. A képeket hó végéig lehet majd megtekinteni.

 

infoujsag2020febr (1)

 

A hetedik oldalon szakértői cikk-sorozatunk tovább folytatódik. Februárban a madárinfluenzáról beszélgettünk. Ha a témáról további kérdései lennének, írjon bizalommal szerkesztőségünkbe a budaorsiinfo@ gmail.com e-mail címre és szakértőnk válaszol.

 

 

infoujsag2020febr (5)

 

A hátlapon egy nem mindennapi esküvőről számoltunk be. A házasság hetének megkoronázásaként egy újabb esküvői adással készült a Duna Televízió Család-barát című műsora. Minden évben egy szerencsés párt választanak ki, akik a televízió kamerái előtt házasodnak össze és amihez a szükséges feltételeket a műsor biztosítja, például az esküvői ruhát vagy a karikagyűrűket. A polgári szertartáson túl, az egyházi hagyományoknak megfelelően katolikus pap is összeadja a fiatalokat. Idén egy budaörsi párt választottak ki.

 

 

infoujsag2020febr (8)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

info_ujsag_februar2020

infofebr2020

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.