50 éve Budaörsön – Az első fodrászat a lakótelepen

(Budaörs, 2019. október 26. – Budaörsi Infó) Jakab Gungi 50 éve fodrász a budaörsi lakótelepen. Sok érdekes korszaknak és változásnak lehetett tanúja az elmúlt öt évtizedben. Felkerestük a Gábor és Gungi Fodrászatában, hogy megtudjuk, mi változott az elmúlt években. 

 

 

Jakab Gungi 1969-ben kezdte szakmai pályafutását. Először a Budaörsi Vegyesipari Szövetkezetnél dolgozott 15 évig. Elmondása szerint, a családja és barátai javaslatára és segítségével “önállósította” magát, így 1984. november 10-én nagy örömmel és izgalommal, bízva a jövőbeni sikerekben megnyitotta a budaörsi lakótelep első fodrászüzletét.

 

Régen

gungiregen

 

Most

gungi2019uzlet

 

gungi2019uzlet2

 

“A vendégekkel való jó kapcsolatom nagy segítségemre volt, különösen az, hogy a régi „vendégeim” nagy része is szívesen jött el az új üzletembe, így sikeresen indult, alakult, fejlődött vállalkozásom.

Folyamatosan részt vettem szakmai továbbképzéseken, többek között hajfestői területen aranydiplomával végeztem. Az elmúlt évek során több ipari tanulót képeztem és készítettem fel sikeres szakmai vizsgára.

A szakma szeretetét és tudásomat átadtam fiamnak, aki szintén fodrász. Londonban járt szakmai továbbképzésre, elért szakmai sikerei alapján TIGI nagykövetté nevezték ki.

Az 50 év alatt több ezer esküvői, alkalmi, farsangi, szalagavatói frizurát készítettem a vendégek megelégedésére. Sok-sok kisgyermeket vettem le a lábáról, hogy ne féljenek, így vendégköröm velük is tovább nőtt, szívesen jönnek vissza újabb hajvágásra.”

 

 

gungi2019c

 

A fodrászok kedvessége és szakértelme mellett a kis fodrászi segédük az, aki minden vendég szívét megdobogtatja. Joey gondosan felügyeli a munkát.

 

 

gungi2019b

 

Jakab Gungi a Budaörsi Infónak azt is elmondta, hogy számos olyan vendége van, akik az 1970-es évek óta hozzá járnak.

Elmondása szerint a hajtrendek évről évre változnak, de a fodrászok időről-időre visszanyúlnak a múltban és onnan merítenek ihletet, így könnyű dolga van, mert a fodrászmesterség a kisujjában van.

“Köszönettel tartozom a VENDÉGEKNEK, hogy ennyi éven át megtiszteltek hűségükkel, bizalmukkal és remélem, hogy még sok-sok évig szívesen és örömmel jönnek az üzletbe. Számomra is nagyon jó érzés, hogy munkám eredményével, egy jó frizurával örömet tudok okozni.”

 

 

gungi2019

 

További sok évnyi sikeres munkát és sok vendéget kívánunk! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.