Választási különszám – 2. vk: Némeczki János képviselőjelölt (Gazdakör)

(Budaörs, 2019. október 3. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

2. választókörzet:

Némeczki János

– Gazdakör –
képviselőjelölt

 

nemeczkijanos

Kérjük, néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

36 éve élek Budaörsön. A helyi közéletbe 1992-ben kapcsolódtam be, sok éven keresztül az MDF tagja voltam. Egyéni vállalkozóként és a TIGÁZ, majd a Törsvíz Kft. alkalmazottjaként dolgoztam. E munkám során sok-sok az itt élőkkel történt személyes találkozásom alkalmával ismertem meg a lakókörnyezetükkel kapcsolatos gondjaikat.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

A közélet iránti érdeklődésem indított arra, hogy induljak az önkormányzati választáson.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Megoldásra váró feladat választási körzetemben a Kőhegy Önkormányzati tulajdonú zöld területének szakszerű rendbetétele. A Nefelejcs utcai temető rekonstrukciójának befejezése. Az utak menti árkok, vízelvezetők, zöld területek gondozása.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A városunkban lakók érdekeinek képviselete során előtérbe helyeznék a természeti környezet megóvását és fejlesztését.

 

Miért szavazzanak Önre?

Amennyiben engem választanak önkormányzati képviselőjüknek, úgy személyes találkozásokat szervezek az itt élőkkel, a lakókörnyezetükkel kapcsolatos problémák megismerése, megoldása érdekében.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.