A polgármester magánélete

(Budaörs 2019. szeptember 30. – Budaörsi Infó) A helyi suttogó propaganda révén hozzánk is eljutott a polgármester szexafférjának híre már hónapokkal ezelőtt. A magunk részéről szigorúan magánügynek tekintettük a történteket. Úgy gondoltuk, és most is így gondoljuk, hogy kizárólag Wittinghoff Tamásra és családjára tartozik az ügy, és nem a közre.

 

 

Az országos magyar sajtónál másként gondolták és sorra, egymásra kereszt-hivatkozva hozták nyilvánosságra a napokban a hírt Wittinghoff Tamás magánéleti ügyéről. Az apropó az, hogy Budaörsön szórólapokat kezdtek terjeszteni ismeretlenek egy pornóoldalra feltöltött törvénytelenül készített felvétel elérhetőségével.

A szórólap egy nem létező női szervezet nevében íródott – és nyilvánvalóan kampánycélokat szolgál a terjesztése.

Így került nyilvánosságra a helyben már hónapok óta sokak által ismert eset és a törvénytelenül feltöltött, törvénytelenül készített videófelvétel.

 


Korábbi, augusztusi cikkünkből tájékozódhattak arról, hogy Wittinghoff Tamás szórólapon (illusztrációs képünk) tudatta a budaörsiekkel, hogy a híresztelések, zsarolások és a magánéletét sem kímélő alantas eszközökkel való támadások ellenére nem hagyja magát eltántorítani.


 

A Budaörs Televízió vasárnap esti polgármesterjelölti választási vitaműsorában Wittighoff Tamás azt mondta az eset kapcsán, hogy pár hete már látszódott, hogy ez egy piszkos kampány lesz. Példa nélkülinek nevezte az esetet a rendszerváltás utáni Magyarország történetében.

Elmondta, hogy négy évvel ezelőtt elkövetett egy magánéleti hibát, amit bán és elnézést kért mindazoktól akikre tartozik és elnézést kér most is, de ez a családja magánügye. Megjegyezte, hogy szereti a családját és ők mellette állnak.

Elmondta, hogy akkor még nem sejtette, hogy ez egy kiterjedt ellene irányuló bűncselekmény-sorozatnak a része, melyet zsarolások is követtek abból a célból, hogy ne induljon ezen a választáson. Mivel nem engedett a zsarolásnak, a napokban olyan szórólapokat helyeztek (és még helyeznek most is) el a postaládákba, amelyek egy olyan képanyag internetes címét tartalmazzák, amely szintén bűncselekmény műve.

A polgármester feljelentést tett és kijelentette, hogy a dokumentumok alapján a tettesek könnyen elérhetőek lesznek (az indexnek a polgármester elmondta, hogy mint masszőrt ajánlották neki a hölgyet és azt is, hogy a feljelentésében meg is nevezte a zsarolót). Arra kérte a választókat, hogy az elmúlt évek, az elmúlt három évtized tapasztalatainak higgyenek és ne az ellenfelei mostani lejáratásának.

A műsorban az elmondottakra Dr. Czuczor Gergely polgármesterjelölt úgy reagált, hogy a Fidesz-KDNP-nek nincs köze ehhez a szórólapozáshoz. Ő maga nagyon szomorúnak tartja az esetet, a család magánügyének tekinti. Elmondta még, hogy a választók fognak majd úgyis dönteni, és ő azt szeretné, hogy ez ne legyen a vitának a témája, ő erre nem akar kitérni.

Viszontválaszában Wittinghoff Tamás kijelentette, hogy sokkal hitelesebbnek tartotta volna, ha dr. Czuczor Gergely mélységesen elítélte volna ezt a bűncselekményt.

A budaörsi KDNP szervezete közleményben határolódott el a szórólapozás cselekményétől. A szórólap véleményük szerint jogszabálysértő – mind formájában, mind tartalmában -, ezért fontosnak tartják kijelenteni, hogy ilyen eszközöket a Kereszténydemokrata Néppárt nem használ, és nem használt. Elutasítanak minden olyan alantas eszközt, amelyet az említett szórólap tartalmaz.

 

Hogy az ügy kampánycélú kirobbantása milyen “eredménnyel” jár, az az október 13-ai választáson ki fog derülni.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.