Valaki ipari mennyiségű hulladékot rakott le a Szivárvány utcai hulladéktárolóba

(Budaörs, 2019. szeptember 5. – Budaörsi Infó) Egyik olvasónk jelezte a Budaörsi Infó szerkesztőségének, hogy a lakótelepen a Szivárvány utcai elkerített szelektív hulladékgyűjtőnél valami nagyon nincs rendben.

 

 

Olvasónk elmondása szerint 2019. szeptember 3-án este 19 órakor kiürítették és ki is takarították a fent említett hulladék lerakót, viszont másnap reggelre a mellékelt képeken lévő látvány fogadta a BTG munkatársait, akik ettől teljesen megdöbbentek. Tudni illik a konténerben lévő szemetet az Érdi Kht szállítja el a hét egy adott napján, de a konténereken kívüli tisztaságért a helyi BTG emberei felelnek.

A lerakóhely teljesen körbe van kerítve és -takarva is, hogy senkinek se kelljen a szemetet néznie. Be is van kamerázva a helyszín, és éjszakára be van zárva.

 

szemetlakotelep2

 

Mindezek ellenére egyik napról a másikra valaki ipari mennyiségű szeméttel töltötte meg a szelektív gyűjtőhelyet.

 

 

szemetlakotelep

 

Aki tud, járjon nyitott szemmel a környéken és jelezze a hatóságoknak, ha szokatlan tevékenységet észlel, hiszen ez a szelektív gyűjtőtároló a lakótelepi lakosok számára lett kialakítva, nem pedig ipari mennyiségű szemétgyűjtő helynek.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.