A “Legjobb meseelőadás” díját nyerte el a Budaörsi Latinovits Színház Szarvason

(Budaörs, 2019. augusztus 25. – Budaörsi Infó) Díjátadó gálaműsorral búcsúztatta a nyarat a Szarvasi Vízi Színház augusztus 19-én, hétfőn 19 órától. A záróesten díjakkal jutalmazzák a legjobb alakításokat és előadásokat. A Budaörsi Latinovits Színház Négyszögletű Kerek Erdő előadása a VIII. Magyar Teátrum Nyári Fesztiválon a “Legjobb meseelőadás” díját nyerte el – tudatta közleményében a színház.

 

 

A díjat Berzsenyi Bellaagh Ádám, a színház igazgatója vette át a Szarvasi Vízi Színházban rendezett díjátadó gálán. Az előadást, amelyben szinte az egész társulat játszik, januártól újra láthatja a Latinovits Színház közönsége is.

A Fesztivál zsűrije a következő tagokból állt: Babák Mihály, Szarvas város polgármestere, dr. Melis János címzetes főjegyző, Paluskáné Udvarhelyi Judit aljegyző, Mihaleczné Kovács Mária nyugalmazott jegyző, Gombárné Bata Mária, a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületének elnöke, Galambos Edit Ágnes színházbarát, a zsűri elnöke dr. Kutas Ferenc, a Szarvasi krónika felelős szerkesztője volt.

A Fesztiválon Szarvas város különdíját Koltai Róbert kapta, aki szeptembertől vendégszerepel Budaörsön is: a Kávécsarnok című előadás egyik főszereplője lesz.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.